canım ben senin eminim ne kadar iyi tatlı bir gelin olduğundan sadece birbirimizi iyi yönde telkin edelim diye yazdım. yoksa aslında burada yazılacak şey belli, kayınvaliden nasıl olurda senin özellikle gece çalıştırma dediğin halde nası çalıştırır.
Esenimm buralarda mı?Yeni saç rengimi face'e ekledimmm kızlar dün akşam süper eglendik yine kız kıza toplandık biri der ben hürremi izliycem biri der kareoke yapalım 🙂))süper oluyo ya haftalık stresimi attım resmen
bizim şirket bazı kurumlara güzel para yediriyo, tutturmuş bana giderayak doğuda bi şehire gitmen gerekiyor diyo
dedim ben gidemem, daha önce de söylemiştim
isterseniz ama bugün eşyalarımı toplayabilirim bana karşı olan kişisel negatif tutumunuzu işimizi yansıtmayalım lütfen profesyonelliğe yakışmıyor dedim
arkadaş duymuş, gidene kadar sen bunu adam edersin diyo😀
ama bu kadar hassas olma..eleştiri bile yapmadık ki eleştiri yapılıcak hiçbişi yok..sadece öneri yaptık..burda çogunluk ne öneriyosa ben onu uyguluyorum inan işede yarıyo cnm..anlaştıkmı..
yok canım siz zaten beni eleştirmediniz..ama ben şimdi kayınvalidemi filan böyle anlattım ya hani ssanki ay ne kötü gelinim ufacık şeyi bile büyütüyorum dedim azcıkın kaynananma filan haksızlık yapmışım gibi hissettimde ondan öyle yazdım 🙂
hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar beni bunca sattir dinlediğiniz için
bizim şirket bazı kurumlara güzel para yediriyo, tutturmuş bana giderayak doğuda bi şehire gitmen gerekiyor diyo
dedim ben gidemem, daha önce de söylemiştim
isterseniz ama bugün eşyalarımı toplayabilirim bana karşı olan kişisel negatif tutumunuzu işimizi yansıtmayalım lütfen profesyonelliğe yakışmıyor dedim
arkadaş duymuş, gidene kadar sen bunu adam edersin diyo😀