Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

adama diyorum ki Insan kaynaklarıyla konuştun mu
ben ilan falan göremiyorum benim yerime birini aramaya başladınız mı?
evet süreci başlattık ama ben biraz bekleme taraftarıyım diyo
dedim ben 13 Ocaktan itibaren ayrılmak istiyorum, öyle hemen olmaz mış mış
neden hemen gitmek istiyormuşum
dinlenmek istiyorum bazı planlarım var dedim
bakalım 11 de insan kaynaklarıyla konuşucam

beim doktor köyde yarın gideyim bende yine sabaha kadar uyuyamadım
sorayım hamile kalmasakta zararı yoktur herhalde onuda sor menekşe gerçi sen sor bende yarın sorarım

yok canım zararı yokmuş
bunu diyen arkadaşımın 1.5 yaşında bebişi var çok ve şuan 2.düşünmüyo
hemşire gel vuralım deyince ben düşünmüyorum 2. yi demiş
o da olsun düşün düşünme gel vuralım tedbir amaçlı demiş
düşüncelerin değişebilir kazayla kalabilirsin sonra pişman olma demiş
çünkü gerçekten önemliymiş ve 2012 de bekleniyomuş böyle bi salgın ve hamileyken yakalanırsan
bebiş özürlü oluyo allah korusun
sonradan ahlayıp vahlamayalım diye diyorum ben allah verirse temmuz gibi düşündüğümden şidmiden vurdurayım diyorum
belli mi olur belki önce kalırım vurdurmadan falan sonra üzülmek istemiyorum kendi kendimi yerim çünkü bidaha keşke vurdursaydım diye

Huzurum geçmişe şimdi bakıyorum yeni evin hayırlı ugurlu olsun Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin 🙂dikkat et sogukta taşınacaksın kendini koru 🙂

Sahilimm enişteye deseydin ya ;Hayatım o kadar ugraşmana gerek yok bunların hazır sosları satılıyor 🙂

şişko kelebek içeriye girecek lahana suyu içecek

sana yetısıcem hatta senı gececegm gör bakkk sonrada lahanları ıcıp sısıcegm sonra kılo verecegm yasasn yuppii

neden yapmıyonuz len ayrı mı yatıyonuz napıyonuz

yokkız ayrı yatarmıyız hıcc 1 hafta aradan sonra hıc ıcmden gelmıyorr behhh hafta ıcı zatn fırsatta yokk pekkk bu hafta sonuda eltımdeyızz artk bıdakı haftaya
kelebek hatırlatma keleek hatırlatma

neyı hatrlatmımmm sahıll

günaydın kızlarrrr

kafacım 8 gün olmuş az değilki sonuçta tam yalnız yaşamaya alışıyoruz derken aynı evde başka kişilerin olması heleki de böyle uzun, insan ister istemez yani elinde olmadan rahtsız olmaya başlar bu istememek gitsinler gözüm görmesin anlamında değil tabiki.her aile burası çocuğumun evi istediğimi yaparım istediğim kadar kalırım düşüncesine girerse rahatlık başlarsa işte o zaman problem olur çoğu insanda da bu düşünce var zaten.Ben olsam bende rahatsız olurum canım herşeyin kısa ve özü makbuldür.Bence yaptığın bir yanlışlık yok sadece sıkılmışsın o kadar.

teşekkür ediyorum canım yorumun için sağol 🙂

günaydın bu arada 🙂