o nasıl oluyor kız son model arabam olsun şu işyerine çekeyim diye düşünüyorum arada tek böyle hava atmayı aklımdan geçiriyorum birde keşke mühendislik okusaydımda şurdakiler kadar hava mı bi atsaydım diyorum aman görseniz nasıl havalılar çoğu 5 yıl mezuniyetten sonra ilk çalışma yerleri burası ama havalarından geçilmiyor mühendis olsun çamurdan olsun diyorum umarım aramızda mühendis yoktur
okuldan eve döneceğiz arkadaşımla ben genelde cam kenarında otururuum üniversite deyken işte dedim ben o tarafa geçeyim böyle süngerli otobüstü koltukları şimdikiler gibi değil
biraz oturdum sonra bir ıslaklk hissettim kalkamadımda sonra inince ne göreyim eğğğ altıma yapmış gibi bir ıslaklık deseni var meğer benden önce oturan kişi oraya filamış çişini yapmış eve gittim bir saat sıcak sudan arınma aşaamsından çıkamadım
o nasıl oluyor kız son model arabam olsun şu işyerine çekeyim diye düşünüyorum arada tek böyle hava atmayı aklımdan geçiriyorum birde keşke mühendislik okusaydımda şurdakiler kadar hava mı bi atsaydım diyorum aman görseniz nasıl havalılar çoğu 5 yıl mezuniyetten sonra ilk çalışma yerleri burası ama havalarından geçilmiyor mühendis olsun çamurdan olsun diyorum umarım aramızda mühendis yoktur
ben yaparım arada karşımdakı kişiye bağlıııı bir gün balayına nereye gıttınız dıe sordular sorduklarna pişman ettm abarta abarta parisi anlattımmmeraklılarr
bn yapıom bazen aslında en nefret ettıgm şey dir sahilll ama insanların tavırlarına göre yapıom mesela sırf ezmek ıcın meraklı soru soranlaraa sonrda gülüorumm