Yeni yıla biz kocişimle baş başa girdik.Önce alışverişe çıktık sonrasında hazırlığımızı yaptık kurulduk soframıza.
Film keyfi yaptık yan yana.Yemek yerken film izliyoruz.Kociş biran bana bakdı artık karnımız doymuştu.Böyle olmuyor fıstığım dedi.
Anladım hemen tabi🙂 Geçtik çekyatımıza ben uzandım kocişimin gögsüne öyle keyif yaptık.Yeni yıla girince balkona çıktık havayi fişekleri izledik.
Ben hemen annemleri aradım,babam iki kocaman evde bir başımıza oturuyoruz dedi kıyamam.Sağlık olsun bir önceki gün eşim saolsun anladı da beni annemlerin yanındaydık.Amcamın durumuda iyi şükür.
Dün şaşırdım bizim kızçe bize geldi.Normalde içerde oturuyordu eşim işden geldi.Hemen mutfaga yanıma geldi.Örgü örüp dikildi yanımda.
Çok rahatsız oldum başımda durmasından ama belli etmedim.Gece yarısına geliyordu kalktığında.Eşim dedim eve bırak annneni.
Annesini eve bırakırken annesi demiş ki.Rahmimden parça alındı,kimsenin haberi yok cuma sonuç belli olcak.
Tek başına gitmiş bize haber vermeden.Çok şaşırdım dedim benimle neden paylaşmıyor.Beni resmen hala kabullenemedi.Hastaneye giderken niye çağırmıyor.Birde kimseye söyleme demiş.Eşimin morali geldiğinde çok bozukdu.Mutfakda kahve yapıyordum yanına çağırdı beni anlattı.Sarıldı,iyiki benimsin dedi.Dedim hayatım eğer bir arada oturmamız gerekiyorsa deneyelim.Sonra ileride bana sen istemedin deme.Yok fıstığım ben biliyorum senin kalbin kocaman.Anneme olumsuz yaklaşmanda %90 etken benim.Ben kabul edemedim ki sen yanaşasın dedi.Sen yanaşsandan ben olumlu bakamıorum zaten dedi.Geriliyoruz yanında farkında değil misin iki yabancı oluyoruz bu evde hiç hakkı yok hiç desteklemedi dedi.Öyle işde moralim bozuk.
Ama şaşırıyorm netten araştırdım parça alınması kolay değil.Yanınızda biri olsun eve götürmek için filan diyor.Tek gitmiş olabilir mi gerçek midir çok mu şüpheci yaklaşıyorum bilmiyorum.
günaydın kızlar, yeni bir yıl yeni bir hafta
hepimiz için güzel süpriz ve haberlerle dolu olur Inşallah bu yıl
bizim yılbaşımız çok güzel geçti
hepmiz kuzenimde toplandık herkes bişeyler yaptı getirdi
babam hindi ve içpilav yapmış harikaydı
saat 02 ye kadar oturduk tombala oynadık eğlendik şarkı söyledik
oynadık
sonra da herkes evine
evimize gelince de kocişle bir tur dans ettik 🙂
dünde kızçeme kahvaltıya gittik, oraya misafirler geldi onlara servis hizmet falan
taze süt aldık evimize gidip yoğurt mayaladım
sonra duş dosdooooooruuuu yataaaaaa
evet saçının rengini beğendim esencim
sanki düğünden sonra biraz kilo almşşın gibi oda çok yakışmış artık imaj değişikliğimi yoksa evlilikmi yaradı bilemiyorum 🙂
ama farklı gördüm seni
bende bu sene kayınvalidemdeydim...eşimde 9.30-10 a doğru geldi zaten.kadıncağız 'yazık kızım ilk yıl başını kayınvaliden kayınpederinle geçiriyorsun' dedi.bende olur mu öyle şey istediğim için burdayım dedim.ee geçen yıl bizimkilerleydik bu yılda böyle olması lazımdı...
esen bn gordum canm hatta fotunu begndım🙂))gusel olmuş bıraz acık renk olmuş gıbı geldı bna ama yakışmış
kızlar bızmde yılbası guseldı eltmlerden 3 te geldık kalın dedı ama bız kalmak ıstemedık eve geldık 30 dk yol yürüdük yağmui inceden çişiliyordu cok romantıkktı evde eşim müzık acms dans tettk🙂film seyrettikk dünde romantık geçti çokk özel bir haftasonu oldu