Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

2012 yılından Merhabalar Meleklerim;

Yeni yıl kız kıza çok eglenceliydi işten çıktım apar topar eve geldim hemen üzerimi değiştirdim yan komşuya geçtim büyük yaş grubu agır takılanlar bizim evde fırlamalarda yan komşuda toplandık 🙂çerkez tavugu,çin pilavı,roka salatası ezmeler menümüzdü bir bardak vişne şarabı içtim o da yemegin yanında 🙂)bu arada tesadüfüm Kup markasını kesinlikle dene %100 vişneden yapılıyor ve tatlı benden bu kadar 🙂

nierscm sen yıne eşine kızçen abartms deme neticede sonucu bılmıyoruz bız yanlış anlamısta olabılırz ama bnm annemde parca alındı sonuc cıknca teshıs konuldu ama kızçe korkmuş olabılır cunku kadınlarn &85 nerdeyse bu rahım kanserı hastl.mücadele edıyor

dün profiloya gittik wc de bi kızla karsılastım sana benzettim..dedim yok bu tweet değildir o başka ilde..
bu arada kızlar baldem huzur armagan akasya menekşe yok ..

tamam canım not aldım eşime söyleyeceğim deneriz

Yok canımcım abartmış der miyim hiç.Sadece eşimin hiç bilgisi yok.Bende söyledim sonuç çıkmadan belli olmaz diye.
Ve bunun özellikle ilerleyen yaşlarda normal olduğunu zaten kontrolün yapılması gerekdiğini söyledim.
Şimdi biraz daha bilgi sahibiyim.Kendi kendini harap etmesin.Zaten anlamıyorum madem tek gittin hiç söyleme.
Sonuçda söylediği kişide bir erkek.Kızının bile haberi yokmuş.