Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Şimdi kızlar size bir şey danışacağım.
Ben henüz regl olmadım belirtiler var.Ama onun öncesinde nasıl desem ilk defa akıntım oldu.
Beyaz renkde kokusuz.Az araştırdım normalmiş.Üşüttüğüm için olmuş olabilirmiş.
Neyse onunla berabar böyle kaşıntı vardı.Tahriş oldu resmen.Sonunda annem krem verdi bir tane sürdüm geçti.
Ama acayip bir hassasiyet var orda.Bu regl döneminde olduğum için midir?Resmen içim acıyor.
Gerçekden utanarak yazıyorum ama sizden başka danışacak kimsemde yok.
10 günü geçti eşimle mecburi uzağız.Deneme oldu tabi ama ben dayanamadım çok acıdı eşimde anlayışla karşıladı uyuduk.
Öyle bir iki denemede de çok az kan geldi.Sizce doktora gitmeli miyim?Gitmeyede utanıyorum🙁

Bebegimm çagrıldımm ist'dan ama gidemedim ki 🙂)tv'de görüntülere bakıyorum Taksim o kadar güzel degildi ama Nişantaşını çok güzel süslemişler Akmerkezde suni kar yagdırmışlar 🙂benim babam yılbaşı günleri beni dışarı bile çıkarmaz herkes içiyo olmaz evde olucaksınız der 🙂o yüzden evdeydik bir saat 12'de bütün yılı evde geçirmeyelim dedik kapının önüne çıktık 🙂
Niers panik yapma canım benim annemde yaptırdı ondan 🙁sebebinide söyleyim çok erken yaşta menapoza girdigi için yaptırdı ama çok zor yapılan bir durum o kıyamam ben ona 2 gün yatmıştı çok geçmiş olsun kaynanana

Kaynanam ne zaman yaptırdı bilmiyorum ama durumu iyiydi.Ayy valla bilmiyorum ki canım umarım herhangi bir şey çıkmazda içimiz rahat eder.

Niers sürtünmeden dolayı tahriş olabilir
üşütmüş anı zamanda iltihap da olabilir kaşıntı mantar ya bir çok şey

bendede benzer bir sorun vardı ilk zamanlarda o anda bir acı berbat sağlık ocağı cipro verdi antibiyotyik kez içtim geçti ama senin farklı olabilir bir danış sağlık ocağına