Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canm bnmde bu ay oldu üşütmeye baglı oluyor devam eders rahatsz ederse dr.gitmelısın tbı ihmal etme derim bn hiç gitmıom bu durmlarda bu kadr dr.yakınkensevmıom ya utanıom bnde bnde ayaklarını sıcak tut

GEÇEN GÜN METRODA BİR İSİM DUYDUM
ÇOK GÜZEL ZEYNEP FAVORİM AMA ZÜMRA ÇOK HOŞ
ANLAMIDA Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

BEN BU İSMİ İLK KEZ DUYDUM

Annemde ciproyu önerdi.Ben birde azda olsa üşütünce idrar yollarıma vuruyor hemen.
Artık hormanlar farklı olduğu için kadın olduğum için daha farklı oldu bu sefer ki.
Şimdi akıntı artık yok,kremle birlikde kaşıntıda geçti.Ama içim acıyor.Sanki ilk geceki gibi zor oluyor.

geçen hafta perşembe gececi rüya görüyorum kızım olmuş ama pat pat yeni yeni yürümeye başlıyor kıyamam ben ona canım benimmm koca popolu koca yanaklı sarı saçlı kafası kel ama ensesine doğru saçları var kıvır kıvır onlarda ayyyyy çok tatlıydı yavrum ya neyse ona meyve suyu gibi birşey yapıyorum biberonuna içiyor ama nasıl biberonu parçalayacak resmen doydunmu anneciğim diyorum DOYDUM TATLIM BİTANEM diyor bana kıyamam yaaa eşime anlattımmmm gül gül öldü neyse yılbaşı gececi işte tam 2012 ye giriyoruz hepimiz dilek tuttuk falan dedim ne tuttun dedim DOYDUM TATLIM tuttum dedi bu sene doydum tatlımımız olsun istiyorum dedi aman sende ne garipsin yawww 5 sene falan diyordum oyunmu oynuyorsun yaww ben istiyorum keşke başka birşey tutsaydın belki kabul olurdu ama bu imkansız dedim ayyyy gül gül öldüm bi bozuldu benim manita

canm bnmde bu ay oldu üşütmeye baglı oluyor devam eders rahatsz ederse dr.gitmelısın tbı ihmal etme derim bn hiç gitmıom bu durmlarda bu kadr dr.yakınkensevmıom ya utanıom bnde bnde ayaklarını sıcak tut

Şimdi o akıntıda kaşıntıda geçti.Ama içimdeki hassasiyet dün anladım ki hala devam ediyor.
Regl döneminde olduğum için kanımca.Yok bende gidemem gitsemde utancıma derdimi anlatamam öyle kalır.