Önemli bir şey yokmuş şükür valla şimdi rahatladım.
Ehh bünye kaldıramadı tabi bu kadar yoğunluğu sonunda iflas etti.Ne yapalım kocişimle sarılır dinleniriz bizde.
En çokda denemeden sonraki kocişimin yüz şeklini görünce gülesim geliyor.Anlayışlıda saolsun kıyamam ya.
Akşam olsun eve gideyim sarılayım kocişime kokusunu çekeyim içime.Sabah yatakdan kalkmak zor geldi zati.
Sıcacık kocişim.Birde üşüsem hemen ısıtma çabalarına girişiyor bayılıyorum,çok şeker oluyor.
Teşekkürler tatlım.Sende çok romantiksin kanımca🙂Darısı senin anılarını dinlemeye inşallah.
Bendeki tüm anılar kociş sayesinde oluyor.Ben mesela bayılıyorum ellerim soğuk olduğunca kocişin koynunda ısıtmaya.
Dünde ellerim ıslattı,tabi beyim artık tecrübeli.Hazırlık yapıyor köşeye kaçıyor.Dedim hatunun üşüyor ısıtmıcak mısın kocişim🙂
Dayanamadı tabi.Hemen ellerimi değdirdip sabit tutmuyorum hareket ettiriyorum nasıl gülüyor.En azından sabit tutsan fıstığım diyor🙂
Dedim o zaman ne anlamı kalacak🙂Gözlerini deviriyor çok tatlı oluyor🙂 Hele alışverişi gittik mp4 alcakdık.Bende regl dönemindeyim ya.
Trip attım azcık.Seninle dışarı çıkmıcam bizi ancak ev parklar,mama reyonundan girdik meyve reyonundan çıkdık,mp4leride beğenmedin hiç bir şeye bakamadım dedim.Haksızlık ediyorsun ama fıstığım başka avm ye gidelim yılın son isteği dedi.Eve döndük tabi ağrım fenaydı.Sonra sıcağa gelince kocişim havlu ısıttı karnıma belime sardı.Kendimi iyi hissedince özür dilerim hayatım seni çok seviyorum dedim.Tabi tabi diyor gözlerini devirerek🙂 sonra gülüp sarıldı kocaman🙂
Bende sahilim.Feci uykum var.Hiç sevmiyorum ptesi günlerini.
Hele bir fatura girişi var o kadar uzun ki anca Euro olanı bitirdim.Lak lak yapasım var buğün.