Yergök var kaçırmammam lazım hen bitireyim ütümde yok şükür artı ütüm bozuldu evde iki tane ütü vari kiside bir moka benzemiyor biri sıcak vermiyo diğeri şalter attrııyor anlamadım ütü zaten sevmiyorum iyice tuz biber oldu
Niers geçen cuma günü en az 100 kalem stok girdim eğğğğğğ midem alt üstü oldu daraldım resmen millet nasıl tutyor anlamıyorum aynı kod farklı ürün diyorum gözlerim kamaştı ama yok onların yanlışlarınıda takip et kendi işini takip et pek sıkıcı ya
boşver yapma bugn burasına ayır kendini bende istemeyerek yapınca hata yapıyorum hep kafamı veremiyorum
zaten benden başka yapacak yok bugün yapmasam yarın mecbur yapıyorum
Koca yılı aştık kocişle karşılıklı yemek yiyelim ama hafif ay birde eve gidene kadar yoruluyorum
gitmeden pijama takım alıcam ikisinide yıkadım kurumadı incecik şeyle yattı akşam kolları buz olmuş yavruşun geçerken alıp ggeçeyim
Yergök var kaçırmammam lazım hen bitireyim ütümde yok şükür artı ütüm bozuldu evde iki tane ütü vari kiside bir moka benzemiyor biri sıcak vermiyo diğeri şalter attrııyor anlamadım ütü zaten sevmiyorum iyice tuz biber oldu
evet ya maşallah bizimki süpürge felan yapıyor ama ütü asla yapmaz gıcık oluyor ütü ablam hasta bayılıyor ütü yapmaya seviyor kız ilginç ya sadece ütü cam silmeyi seviyor ben ikiisden de nefret eiyorum
Niers geçen cuma günü en az 100 kalem stok girdim eğğğğğğ midem alt üstü oldu daraldım resmen millet nasıl tutyor anlamıyorum aynı kod farklı ürün diyorum gözlerim kamaştı ama yok onların yanlışlarınıda takip et kendi işini takip et pek sıkıcı ya
boşver yapma bugn burasına ayır kendini bende istemeyerek yapınca hata yapıyorum hep kafamı veremiyorum
zaten benden başka yapacak yok bugün yapmasam yarın mecbur yapıyorum
Bende aynen öyle benden başka yapacak yok.
TL'de cidden uzun başlasam kesin karışıcak.Bende basit olanlarla bankaları yapıyorum.
Yarınada onu yaparım inşallah.Zaten 5 saat kaldı,yemek filan derken gün biter.
evet ya maşallah bizimki süpürge felan yapıyor ama ütü asla yapmaz gıcık oluyor ütü ablam hasta bayılıyor ütü yapmaya seviyor kız ilginç ya sadece ütü cam silmeyi seviyor ben ikiisden de nefret eiyorum
Onada şükür kız,hiç yapmıyanlarda var.Benim camla ilgili bir sıkıntım yokda ütü benim için ciddi bir sorun.
Ama kocişim alışmış cidden ütüyü bir hareket ettiriyor görmeniz lazım,becerikli o konuda.