B baldem Forum Okuru 2 Ocak 2012 #9.972 sahile uzan' Alıntı: baldem+, birgun+, cikletimnerde+, nickimi kim yedi+, niers+, ŞIPIDIK+ sohpatınıza da doyum olmirrrr Genişletmek için tıkla ... valla doğru söylüyorsun bacım, ben hala uyuyorum
sahile uzan' Alıntı: baldem+, birgun+, cikletimnerde+, nickimi kim yedi+, niers+, ŞIPIDIK+ sohpatınıza da doyum olmirrrr Genişletmek için tıkla ... valla doğru söylüyorsun bacım, ben hala uyuyorum
niers Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #9.973 Benimde fena uykum var hiçde çalışasım yok kendi çapımda yapıyorum bir şeyler ama saat sayıyorum resmen
Benimde fena uykum var hiçde çalışasım yok kendi çapımda yapıyorum bir şeyler ama saat sayıyorum resmen
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Ocak 2012 #9.974 Hürrem sultan artık starda 🙂 Yeni biri eklenmiş kadroya galiba.
niers Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #9.975 ŞIPIDIK' Alıntı: Hürrem sultan artık starda 🙂 Yeni biri eklenmiş kadroya galiba. Genişletmek için tıkla ... En büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm.
ŞIPIDIK' Alıntı: Hürrem sultan artık starda 🙂 Yeni biri eklenmiş kadroya galiba. Genişletmek için tıkla ... En büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm.
P peeeh Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #9.976 Slmm ben geldim kızlarrr eve gittim doydummm saçlarımı topladım güzelcee maşa yaptım giyindim süslendim geldim 🙂 akşama gün var e yıl sonu geldi geç çıkıyoruç direk iş çıkışı gitcem 🙂
Slmm ben geldim kızlarrr eve gittim doydummm saçlarımı topladım güzelcee maşa yaptım giyindim süslendim geldim 🙂 akşama gün var e yıl sonu geldi geç çıkıyoruç direk iş çıkışı gitcem 🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Ocak 2012 #9.977 niers' Alıntı: En büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm. Genişletmek için tıkla ... hımmm. bende diyorum kim o acaba.
niers' Alıntı: En büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm. Genişletmek için tıkla ... hımmm. bende diyorum kim o acaba.
B baldem Forum Okuru 2 Ocak 2012 #9.979 mehmet günsür katılıyor galiba muhteşem yüzyıl'a hoşuma gidiyor o adam
P peeeh Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #9.980 niers' Alıntı: en büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm. Genişletmek için tıkla ... mehmet günsur geliyo kadroya çok severim kendisini 🙂 🙂 bu arada niersim okudum yazını gerçekten gülümseyerek okuyorum kocişinle seni kendime yakın buluyorum sanki aynı gibiyiz 🙂 bizde hep ayynı uyuruz bekleriz birbirmizi 🙂 sanki aynı evde yaşıyo gibi 🙂 akşamda film vardı gece 2 de bitti birlikte izledik 🙂 çok güzel yaaaaaaaa aşık olmak
niers' Alıntı: en büyük oğlunun adı neydi mustafa mı işde yeni kişi o. Ben takip etmiyorum ama fragmanında gördüydüm. Genişletmek için tıkla ... mehmet günsur geliyo kadroya çok severim kendisini 🙂 🙂 bu arada niersim okudum yazını gerçekten gülümseyerek okuyorum kocişinle seni kendime yakın buluyorum sanki aynı gibiyiz 🙂 bizde hep ayynı uyuruz bekleriz birbirmizi 🙂 sanki aynı evde yaşıyo gibi 🙂 akşamda film vardı gece 2 de bitti birlikte izledik 🙂 çok güzel yaaaaaaaa aşık olmak