aşkkelebeği Hamiş Melek 15 Ağustos 2012 #51 sahilcim umutsuzluğa kapılmak yok ben hepinizden ümidim var ancak vücut kendini ilk önce hamileliğe hazırlarmış bu yüzden hamile kalmak zamana yayılıyor. 24 ağustos tatil gününde denk geliyor sahil bn tatilde olacagım ama seni telden ararım mutlaka
sahilcim umutsuzluğa kapılmak yok ben hepinizden ümidim var ancak vücut kendini ilk önce hamileliğe hazırlarmış bu yüzden hamile kalmak zamana yayılıyor. 24 ağustos tatil gününde denk geliyor sahil bn tatilde olacagım ama seni telden ararım mutlaka
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 3 Eylül 2012 #55 ooooo benim topiğime rakip bir topik heee hayırlı olsun topiğiniz canlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Eylül 2012 #56 sahile uzan' Alıntı: mesaj atarım canım olumlu olumsuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... bunu yazarken bile hamileymişim kelebek
sahile uzan' Alıntı: mesaj atarım canım olumlu olumsuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... bunu yazarken bile hamileymişim kelebek
B bensude Yeni Üye Üye 12 Ekim 2012 #58 benimde 4 günüm kaldı bakalım ne olcak ama o zaman burda olmuycam tatilde olcam
AYŞEDEN Hamiş Melek 12 Ekim 2012 #59 Bayram şekerleri bunlar bayram şekerleri heralde hatun tatilde bensudem heryerdesin ha