K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mart 2011 #1 Siteye kayıt sorunu yaşayanlar Ben kayıt oldum ama bir türlü kul. adı ve şifremle giriş yapamıyorum, kayıt olun yazıyor. Tekrar kayıt olmaya çalışıncada bu isimli üye vardır yazıyor, o üyede benim çünkü ilk kayıtta o hatayı vermedi, ne yapmalıyım acaba?
Ben kayıt oldum ama bir türlü kul. adı ve şifremle giriş yapamıyorum, kayıt olun yazıyor. Tekrar kayıt olmaya çalışıncada bu isimli üye vardır yazıyor, o üyede benim çünkü ilk kayıtta o hatayı vermedi, ne yapmalıyım acaba?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Mart 2011 #2 Merhabalar lütfen kayıt olduğunuz kullanıcı adınızı info@meleklermekani.com adresine gönderin hemen ilgilenelim. Sevgiler.
Merhabalar lütfen kayıt olduğunuz kullanıcı adınızı info@meleklermekani.com adresine gönderin hemen ilgilenelim. Sevgiler.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 9 Mart 2011 #4 Sanırım aktiv hale getirmedin ilk önce üyeliğini. Neyse Problem çözüldüğüne göre hoşgeldin canım aramıza...
Sanırım aktiv hale getirmedin ilk önce üyeliğini. Neyse Problem çözüldüğüne göre hoşgeldin canım aramıza...
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Mart 2011 #5 Hoşbuldum 🙂) Üyelik aşamasında yanlışlık yapmışım şimdi düzeldi...