S shekerr Yeni Üye Üye 25 Şubat 2010 #1 Sıyah kaslar ıcın siyah kaşlar kaş siyahlaştırma kaşları siyahlaştırmak 4 dis sarimsagi alin ezip zeytin yagiyla karistirin her aksam surun . kaslariniz siyahlamis olucak ama 3 hafta sonra...:n028:
siyah kaşlar kaş siyahlaştırma kaşları siyahlaştırmak 4 dis sarimsagi alin ezip zeytin yagiyla karistirin her aksam surun . kaslariniz siyahlamis olucak ama 3 hafta sonra...:n028:
seerose Daimi Üye Üye 25 Şubat 2010 #3 Benim kaslarim siyah canim sagol,bundanda siyah olursa cok kotu olur.Eminim bu bilgiyede ihtiyaca olan melekler vardir,guzel bir oneri.
Benim kaslarim siyah canim sagol,bundanda siyah olursa cok kotu olur.Eminim bu bilgiyede ihtiyaca olan melekler vardir,guzel bir oneri.
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #5 benimde kaşlarım siyah..🙂 ama paylaşım için teşekkürler tatlım..🙂
I imrem Forum Okuru 4 Şubat 2012 #6 benim kaşlarım ve kirpiklerim kapkaraydı ama su sıralar o baskın rengini kaybetti:/ ayrıca aktardan alabileceğim herhangi bir ürün tawsiye edebilir misiniz? şimdiden ilgilenenlere teşekkürler🙂
benim kaşlarım ve kirpiklerim kapkaraydı ama su sıralar o baskın rengini kaybetti:/ ayrıca aktardan alabileceğim herhangi bir ürün tawsiye edebilir misiniz? şimdiden ilgilenenlere teşekkürler🙂