MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Nisan 2009 #1 siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri kırmızı tunikler kırmızı tunik kombinler kirmizi tunik kemerli elbiseler ve tunikler Kalın siyah kemeri ve vahşi rengiyle insanın içine işleyen zarif bir tunik ve bu harika tunik için tasarlanmış harika kombinler sizi bekliyor..buyrun;
kırmızı tunikler kırmızı tunik kombinler kirmizi tunik kemerli elbiseler ve tunikler Kalın siyah kemeri ve vahşi rengiyle insanın içine işleyen zarif bir tunik ve bu harika tunik için tasarlanmış harika kombinler sizi bekliyor..buyrun;
CiCi-MeLeK Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #2 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri Kırmızı çok ama çok güzel bir renk... bu kominlerin hepside çok şık
Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri Kırmızı çok ama çok güzel bir renk... bu kominlerin hepside çok şık
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #3 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri çok hoş canım ellerine saglık
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #4 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri sondaki hoşuma gitti canım sağol
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Nisan 2009 #5 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri teşekkürler canlarım beğenmenize sevindimm🙂🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #6 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri BU SÜPERMİŞ CANIM SAOL
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #7 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri bunu çok beğendim çok güzeller. meçhul bundan bana al:şey:😀 emeğine sağlık canım saol paylaşımın için.
Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri bunu çok beğendim çok güzeller. meçhul bundan bana al:şey:😀 emeğine sağlık canım saol paylaşımın için.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Nisan 2009 #8 Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri sağoll pasimmalırım reinamm sen iste gulum:meçhul:teşekkürlerrr🙂
Cevap: siyah kemerli,kırmızı tunik ve kombinleri sağoll pasimmalırım reinamm sen iste gulum:meçhul:teşekkürlerrr🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Ocak 2011 #9 merhabalar o kırmızı tuniği inanılmaz beğendim satın alabileceğim bir yer biliyormusunuz?