M Misafir Forum Okuru 26 Şubat 2010 #12 Bu maske, benim ergenlik dönemimin maskesidir 🙂))) Kesinlik bende tavsiye ederim 🙂 Ergenlik dönemimizde bu maskeyi uyguladık ailecek 🙂))))
Bu maske, benim ergenlik dönemimin maskesidir 🙂))) Kesinlik bende tavsiye ederim 🙂 Ergenlik dönemimizde bu maskeyi uyguladık ailecek 🙂))))
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Şubat 2010 #13 bende hala siyah noktalar oluyo, kurtulmak icinde hani su kozmetikcilerde bantlar olur ya onlari kullaniyorum haftada 2 kez, senin önerdigin sey daha iyi hemde daha ucuz , deneyelim bakalim 😀 saol cnm
bende hala siyah noktalar oluyo, kurtulmak icinde hani su kozmetikcilerde bantlar olur ya onlari kullaniyorum haftada 2 kez, senin önerdigin sey daha iyi hemde daha ucuz , deneyelim bakalim 😀 saol cnm
*ŞURA* Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #14 kızlar bende fazla yok ama olanlardanda kurtulamıyom herşeyi denememe ragmen bide bunu deneyim
M Misafir Melek Forum Okuru 7 Mayıs 2010 #16 derya(siyah noktalara birde benden çözüm) arkadaşlar ceviz yağını kullandım tam çözüm