Merhaba arkadaşlar kesinlikle çok işe yarıyor bende denedim hatta kürü yüzümde az tutmama rağmen burnumda ki siyah noktalarda ciddi derecede azalma oldu . Bu kürü kaç günde bir yapıyorsunuz siz, ben bugün başladım devam ettireceğimm ama alerjik hastalıgım var herşeye çabucak alerji oluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim🙂
Kızlar ben karışımı yüzüme sürdükten sonra belli bir miktar bekliyorum sonra normal su sıcaklığıyla yüzümü duruluyorum ve peçeteyle hafif vuruşlar yaparak siliyorum yüzümü. Ama maskeyi temiz cilde uygulayın . Birde sivilce lekelerinden küçük kırmızı izlerden muzdarip olanlara bir önerim daha olacak. Achromin ve bepanthen krem. günde 2 kez sabah ve akşam olmak üzere achromin kremi temiz cilde uyguluyorsunuz ve gece yatarkende bepanthen sürüyorsunuz . Achromin kremiziniz yoksa veyahut bulamazsanız bepanthende bir miktar işinizi görecektir. Gece sürün o bölgeye sabah çok daha renksiz olduğunu göreceksiniz izlerin. Birde dudak bakımındada çok işe yarayan bir kremdir bepanthen 🙂 Öpüyorumm.
sakınnnnnn denemeyin yanarsınız ama benim tavsiyem yatmadan önce sivilcelerin üstüne tutkal sürün sabah elinizle tek tek koparın ben denedim gerçekten işe yarıyo siyah nokta için de yüzünüzü iyice yıkayın 5 dk ka buharda tutun elektrikli süpürge ile 5 cm mesafede tutarak yüzünüze doğrultun ama en yüksek derecede değil doktorun tavsiyesi 1 haftada geçiyo gerçekten