suCre Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #1 Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Evet arkadaşlar buyrun seçin bakalım mutluluk sizce hangisi? Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Mutluluk bunlardan hangisi sizce? Bir bebeğin gülümsemesi mi? Karlı bir gecede şömine başında uyumak mı? sırayı bozmayın Yağmur altında ıslanmak mı? Sevgiliyle gecirilen romantik bir an mı? ah ah nerde o günler Karlar içinde güzel bir tatil mi? Masallar diyarında yaşamak mı? Güvenilir anne kucağı mı? Ensevdiğin dostun ile birşeyleri paylaşmak mı? Yoksa bir kedinin mırıltılarıyla uykuya dalmak mı?
Evet arkadaşlar buyrun seçin bakalım mutluluk sizce hangisi? Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Mutluluk bunlardan hangisi sizce? Bir bebeğin gülümsemesi mi? Karlı bir gecede şömine başında uyumak mı? sırayı bozmayın Yağmur altında ıslanmak mı? Sevgiliyle gecirilen romantik bir an mı? ah ah nerde o günler Karlar içinde güzel bir tatil mi? Masallar diyarında yaşamak mı? Güvenilir anne kucağı mı? Ensevdiğin dostun ile birşeyleri paylaşmak mı? Yoksa bir kedinin mırıltılarıyla uykuya dalmak mı?
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Ekim 2010 #2 seçim yapamam....hepsi mutluluk sebebi...hepsinin yeri ayrı hepside çok özel
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 27 Ekim 2010 #3 owww...nasıll seceyimm kii hepsiii şulenin dee dediği gibi cokkk özelll ve güzelll ayrııı mutluluklarrr...
owww...nasıll seceyimm kii hepsiii şulenin dee dediği gibi cokkk özelll ve güzelll ayrııı mutluluklarrr...
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Ekim 2010 #4 Yoksa bir kedinin mırıltılarıyla uykuya dalmak mı? Hepsi ama bunun yeri bende bi başka .🙂
gulden.mg Yeni Üye Üye 28 Ekim 2010 #6 Hepsi çok güzel duygular yaşanması gerekir ama bebeğimin gülümsemesini dünyalara değişmem ben bana herşeyimi unutturur onun masum tek bir gülüşü
Hepsi çok güzel duygular yaşanması gerekir ama bebeğimin gülümsemesini dünyalara değişmem ben bana herşeyimi unutturur onun masum tek bir gülüşü
aysegül87 Hamiş Melek 28 Ekim 2010 #8 hepsiyle mutlu oluna bilinicek seyler ama özelikle Güvenilir anne kucağı mı?
çatlak Yeni Üye Üye 28 Ekim 2010 #9 mutlu olmak için sebeb degil istek olmalı herşeyle mutlu olunabilir bence
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Ekim 2010 #10 Sevgiliyle gecirilen romantik bir an... Güvenilir anne kucağı .. En sevdiğin dostun ile birşeyleri paylaşmak.. bu üçünü hiçbir mutluluğa değişmem..
Sevgiliyle gecirilen romantik bir an... Güvenilir anne kucağı .. En sevdiğin dostun ile birşeyleri paylaşmak.. bu üçünü hiçbir mutluluğa değişmem..