Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #1 Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Melekler, şans oyunlarını sever misiniz? Hangi şans oyunlarını oynarsınız en çok?
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Ağustos 2008 #2 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Esimde bende ayda yilda bir sayisal lotto oynariz........
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Esimde bende ayda yilda bir sayisal lotto oynariz........
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #3 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Sayısal Loto oynarız bazen, o da arada sırada. Yılbaşında da piyango aldığımız olmuştur, o da her zaman değil. 🙂
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Sayısal Loto oynarız bazen, o da arada sırada. Yılbaşında da piyango aldığımız olmuştur, o da her zaman değil. 🙂
necla Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #4 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? hicbir sans oyunu oynamam esimin oynamasinida istemiyorum ama malesef oynuyor;
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? hicbir sans oyunu oynamam esimin oynamasinida istemiyorum ama malesef oynuyor;
Hülya Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #5 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? oynamam oynamadım ama eşim iddaa oynuyo arada bir belki tutarmış haha 😀
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? oynamam oynamadım ama eşim iddaa oynuyo arada bir belki tutarmış haha 😀
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2008 #6 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Hiçbir Şans Oyunu Oynamam
PaSikA Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #7 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? pek oynamam ayda yılda bir sayısal loto oynarım ama daha 3 bile tutturmuş değilim
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? pek oynamam ayda yılda bir sayısal loto oynarım ama daha 3 bile tutturmuş değilim
Angel_tears Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #8 Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Ben oynamam ama oynarsamda kazı kazan 2 kere 35 milyon bulmuştum 🙂
Cevap: Siz veya Eşiniz Hangi Şans Oyunlarını Oynarsınız? Ben oynamam ama oynarsamda kazı kazan 2 kere 35 milyon bulmuştum 🙂