Julieт Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #3 sağol oy da kullan lütfen ''diğer'' seçeneğini işaretleyebilirsin🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Ocak 2010 #4 Bence bu yani Bilmem ki o Çiko'yu gördüğümden beri ağlıyo...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Ocak 2010 #5 Pardon oy kullanmakta varmış😀Kullandım tamamdır😀 Ben cevap veriyorumm ===>>>kesinlikle burhandan kurtulamadığı içinn
Pardon oy kullanmakta varmış😀Kullandım tamamdır😀 Ben cevap veriyorumm ===>>>kesinlikle burhandan kurtulamadığı içinn
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ocak 2010 #7 HeRCai' Alıntı: Bence bu yani Bilmem ki o Çiko'yu gördüğümden beri ağlıyo... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
HeRCai' Alıntı: Bence bu yani Bilmem ki o Çiko'yu gördüğümden beri ağlıyo... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
N nurettin atata Forum Okuru 6 Mart 2014 #8 çikonun babası komutandı yani askerdi askerde şehit oluyor babası ve çiko öyle üzülüyorki o yaşta o günden kalan resmi tutup duvara asıyorlar o çocuğun resmini asmak günah çünkü çocuk o resimde çok üzülen bir ifade si var <ALLAHA emanet
çikonun babası komutandı yani askerdi askerde şehit oluyor babası ve çiko öyle üzülüyorki o yaşta o günden kalan resmi tutup duvara asıyorlar o çocuğun resmini asmak günah çünkü çocuk o resimde çok üzülen bir ifade si var <ALLAHA emanet