Gül Hanım Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #1 Sizce Hayat Nedir Sizce Hayat Nedir ilahi bir gücün insanları ahiret için test ettiği süreç Başı ve sonu olmayan, soru işaretleri ile dolu bi süreç İyi ve iyi olmayan yaşamların savaşının geçtiği bir süreç .Soruları olmayan bir sınav süreci İnsanların kendi doğrularını yaşadığı bir süreç Son düzenleme: 18 Kasım 2009
Sizce Hayat Nedir ilahi bir gücün insanları ahiret için test ettiği süreç Başı ve sonu olmayan, soru işaretleri ile dolu bi süreç İyi ve iyi olmayan yaşamların savaşının geçtiği bir süreç .Soruları olmayan bir sınav süreci İnsanların kendi doğrularını yaşadığı bir süreç
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Kasım 2009 #2 Bu : ilahi bir gücün insanları ahiret için test ettiği süreç ve bunu diyorum ben : Soruları olmayan bir sınav süreci
Bu : ilahi bir gücün insanları ahiret için test ettiği süreç ve bunu diyorum ben : Soruları olmayan bir sınav süreci
Mi'na57 Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #3 ilahi bir gücün insanları ahiret için test ettiği süreç Kısaca zorlu bir imtihan.
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Kasım 2009 #5 hepsiiii.sınavdan geçiyoruz başta ama diğer şıklarda yazanlar da var hayatın içinde....