Bonita Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #1 sizce nasıl olmuş evet arkadaşlar gelinlik yakışmışmı bana fikirlerinizi bekliyorum boş geçmek cvp yazmamk gibi bir sanşsınız yok 😀
evet arkadaşlar gelinlik yakışmışmı bana fikirlerinizi bekliyorum boş geçmek cvp yazmamk gibi bir sanşsınız yok 😀
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #2 Cevap: sizce nasıl olmuş melegımmm super walla.gelınlık her genç kıza yakışır zaten..bebek gıbısın aynı..canım benım..
Cevap: sizce nasıl olmuş melegımmm super walla.gelınlık her genç kıza yakışır zaten..bebek gıbısın aynı..canım benım..
Bonita Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #3 Cevap: sizce nasıl olmuş @şK_MeLeĞ!.' Alıntı: melegımmm super walla.gelınlık her genç kıza yakışır zaten..bebek gıbısın aynı..canım benım.. Genişletmek için tıkla ... çok sagol melişim benim
Cevap: sizce nasıl olmuş @şK_MeLeĞ!.' Alıntı: melegımmm super walla.gelınlık her genç kıza yakışır zaten..bebek gıbısın aynı..canım benım.. Genişletmek için tıkla ... çok sagol melişim benim
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Ekim 2008 #4 Cevap: sizce nasıl olmuş Ya kizmak yok ama tamam mi benim pek hosuma gitmedi
mislinay Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #5 Cevap: sizce nasıl olmuş gelinlik hangi genç kızımıza yakışmazki canım tabiki sende maaşallah fıstık gibi olmuşsun bide bunu bizimle paylaştın harikasın
Cevap: sizce nasıl olmuş gelinlik hangi genç kızımıza yakışmazki canım tabiki sende maaşallah fıstık gibi olmuşsun bide bunu bizimle paylaştın harikasın
zuzu65 Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #6 Cevap: sizce nasıl olmuş melek gibi olmuşsun canım benim inan çok yakışmış ee kızımız güzel gelınlıkde güzel olursa harika bişey çıkar ortaya böyle inşallah şansın bahtınde hep yüzün gibi güzel olur canım
Cevap: sizce nasıl olmuş melek gibi olmuşsun canım benim inan çok yakışmış ee kızımız güzel gelınlıkde güzel olursa harika bişey çıkar ortaya böyle inşallah şansın bahtınde hep yüzün gibi güzel olur canım
Bonita Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #7 Cevap: sizce nasıl olmuş yakışmış diyenlere çok teşekkür ediyorum carizma sana çok teşekkürler 😀 Son düzenleme: 23 Ekim 2008
Vijdan Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #9 Cevap: sizce nasıl olmuş Tam bir melek olmuşsun güzelim..Maaşallah..
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Ekim 2008 #10 Cevap: sizce nasıl olmuş benim zevkim bi acayip zaten kusura bakma zor beyeniyorum napiym 😀