CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Kasım 2008 #21 Cevap: sizce nasıl omuş???? bence yakismamis uzun sac😀 pek gercekci görünmyo bence birak sacin kendi kendine uzasin, benim görüsüm yane😀
Cevap: sizce nasıl omuş???? bence yakismamis uzun sac😀 pek gercekci görünmyo bence birak sacin kendi kendine uzasin, benim görüsüm yane😀
destina68 Yeni Üye Üye 26 Kasım 2008 #22 Cevap: sizce nasıl omuş???? kendi dogal halin.. güzel ben hep doğallıktan yanayım
*jellibon* Daimi Üye Üye 26 Kasım 2008 #23 Cevap: sizce nasıl omuş???? uzun saç canım daha genç gösteriyor açıkçası
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 27 Kasım 2008 #24 Cevap: sizce nasıl omuş???? bencede uzun sac daha hos durmus cok daha genc göstermiş seni inan ben perük oldugunu anlamadım
Cevap: sizce nasıl omuş???? bencede uzun sac daha hos durmus cok daha genc göstermiş seni inan ben perük oldugunu anlamadım
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #26 Cevap: sizce nasıl omuş???? teşekkurler meleklerım yorumlarınız için...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Haziran 2010 #28 bence uzun saç ıkıncısı olan mesela .. ama tatlım zaten kökü sende peruk kaynak vs. hıc deneme sen kısaykende guselsın boşverr:d uzarr
bence uzun saç ıkıncısı olan mesela .. ama tatlım zaten kökü sende peruk kaynak vs. hıc deneme sen kısaykende guselsın boşverr:d uzarr
geweze Hamiş Melek 6 Temmuz 2010 #29 ewet bence de uzun saç güzel ama peruk olması kötü yani doğal olup kısa olması peruk olup uzun olmasından iyidir.kısa saçada güzel şekiller verip yüzüne yakışır hale getireblirsin..
ewet bence de uzun saç güzel ama peruk olması kötü yani doğal olup kısa olması peruk olup uzun olmasından iyidir.kısa saçada güzel şekiller verip yüzüne yakışır hale getireblirsin..