I ilkimefsa Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #21 canım bilsem keşke inan okurdum ben sadece dua ediyorum size canım sende bana et lütfen biliyorumki ediyosundur allah kabul etsin şimdiden.
canım bilsem keşke inan okurdum ben sadece dua ediyorum size canım sende bana et lütfen biliyorumki ediyosundur allah kabul etsin şimdiden.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #23 Yasin okumasini bende bilmiyorum canim... Ama allah okuyanlarinki kabul etsin, rabbim gönlünüze göre versin canim benim...
Yasin okumasini bende bilmiyorum canim... Ama allah okuyanlarinki kabul etsin, rabbim gönlünüze göre versin canim benim...
Dj Aşık Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #24 lamiya bizim evdekilerde okudu toplam 5 oldu ekle canım benle 6 kişi
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #25 ilkimefsa' Alıntı: canım bilsem keşke inan okurdum ben sadece dua ediyorum size canım sende bana et lütfen biliyorumki ediyosundur allah kabul etsin şimdiden. Genişletmek için tıkla ... NefeS*' Alıntı: Yasin okumasini bende bilmiyorum canim... Ama allah okuyanlarinki kabul etsin, rabbim gönlünüze göre versin canim benim... Genişletmek için tıkla ... canım sizinde benimde allah dualarımızı kabul etsin bol bol dua edin sizde siyah melek' Alıntı: lamiya bizim evdekilerde okudu toplam 5 oldu ekle canım benle 6 kişi Genişletmek için tıkla ... yaa ne iyi insansın sen yaa burası gerçekten melekler sitesiymiş saydım canım
ilkimefsa' Alıntı: canım bilsem keşke inan okurdum ben sadece dua ediyorum size canım sende bana et lütfen biliyorumki ediyosundur allah kabul etsin şimdiden. Genişletmek için tıkla ... NefeS*' Alıntı: Yasin okumasini bende bilmiyorum canim... Ama allah okuyanlarinki kabul etsin, rabbim gönlünüze göre versin canim benim... Genişletmek için tıkla ... canım sizinde benimde allah dualarımızı kabul etsin bol bol dua edin sizde siyah melek' Alıntı: lamiya bizim evdekilerde okudu toplam 5 oldu ekle canım benle 6 kişi Genişletmek için tıkla ... yaa ne iyi insansın sen yaa burası gerçekten melekler sitesiymiş saydım canım
ışılsu Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #26 lamiş bende okuyayım 1 tane canım sende kocam ve askerlerimiz için dua et canım dağda oda çok ihtiyacımız var duaya bitanem hakkıyla değil bu arada yanlış anlama okuyunca yazarım
lamiş bende okuyayım 1 tane canım sende kocam ve askerlerimiz için dua et canım dağda oda çok ihtiyacımız var duaya bitanem hakkıyla değil bu arada yanlış anlama okuyunca yazarım
Mi'na57 Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #27 Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
beyzasavruk Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #28 ben ve annem okuduk birer tane Allah kabul etsin gönlünün muradını versin....
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #29 Mi'na57' Alıntı: Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... nedemek istediğini anladım canım ama hemen peşine okuyabilirsen de olur inan ihtiyacımız var okursan söylersin
Mi'na57' Alıntı: Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... nedemek istediğini anladım canım ama hemen peşine okuyabilirsen de olur inan ihtiyacımız var okursan söylersin
LAMİYA Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #30 Mi'na57' Alıntı: Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... ne demek istediğini anladım senin ama canım hemen peşinede okuyabilirsin eğer okursan çok sevinirim ama bana haber ver olurmu?
Mi'na57' Alıntı: Bende biliyorum canım ama okumaya manim var malesef. inşallah dualarımla katkı saglarım .. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... ne demek istediğini anladım senin ama canım hemen peşinede okuyabilirsin eğer okursan çok sevinirim ama bana haber ver olurmu?