HaYaL Daimi Üye Üye 18 Haziran 2009 #11 Cevap: size 3 dilek hakkı verseler ne dilerdiniz?? 😀 1:buz gibi cola 2: bi porsiyon iskender 3:sonsuz dilek hakkı :seker:
Cevap: size 3 dilek hakkı verseler ne dilerdiniz?? 😀 1:buz gibi cola 2: bi porsiyon iskender 3:sonsuz dilek hakkı :seker:
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ağustos 2009 #12 ilk başta sağlık sevip sevileceğim bi sevgiliiiii hayırlı bi iş çok mu şey istedim,araya bide huzuru sıkıştırsam😀
ilk başta sağlık sevip sevileceğim bi sevgiliiiii hayırlı bi iş çok mu şey istedim,araya bide huzuru sıkıştırsam😀
orkide Aktif Üye Üye 10 Ağustos 2009 #13 ne istesem ne istesem buldum kaynanamın benden uzak olmasını maddi sıkıntıların olmamasını bide bideeeee bideeeeeeeeeee kocaman bir porsiyon köfte patates kızartmasııııııı .
ne istesem ne istesem buldum kaynanamın benden uzak olmasını maddi sıkıntıların olmamasını bide bideeeee bideeeeeeeeeee kocaman bir porsiyon köfte patates kızartmasııııııı .
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Mart 2010 #15 1 Imanli bir Yasam 2 Imanli Ölüm 3 Cennet ile Müjdelenmek... (INSALLAH)
M Misafir Melek Forum Okuru 24 Ağustos 2010 #17 benım 3 dilek hakkım olsa. 1: askerlıgın kalmasını dılerdım 😀 2: para 3:ask