A Asena_Sule Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #1 Size en kolay gelen ev işi hangisidir? Size en kolay gelen ev işi hangisidir?
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #2 benim en sevrek yaptığı iş yemek yapmaktır 🙂 ütü ve bulaşıktan nefret ederim 🙂
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #4 ben hepsini yaparm hiç zor gelmz ama çamaşır yıkamak en kolayı makinaya atıyorm bitinceasıyorum bukadar ben değil gelin :çamaşır makinası ) yapıyor
ben hepsini yaparm hiç zor gelmz ama çamaşır yıkamak en kolayı makinaya atıyorm bitinceasıyorum bukadar ben değil gelin :çamaşır makinası ) yapıyor
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #5 h çok ilginç bi cevap haklısn aslında makine yıkıyor ama eylülcümm yaaaa elde yıkamsı 🙂 oda hoşuna gidermi
h çok ilginç bi cevap haklısn aslında makine yıkıyor ama eylülcümm yaaaa elde yıkamsı 🙂 oda hoşuna gidermi
N NİLDAĞ Forum Okuru 11 Haziran 2013 #6 kim ne derse desin her kadın ev işinden bıkmıştır bence hiç biri de kolay değildir en zor meslektir ev hanımlılığı 🙂 yapmak zorundayız zor yada kolay görevimiz yoksa evi PİRE götürür
kim ne derse desin her kadın ev işinden bıkmıştır bence hiç biri de kolay değildir en zor meslektir ev hanımlılığı 🙂 yapmak zorundayız zor yada kolay görevimiz yoksa evi PİRE götürür
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 12 Haziran 2013 #7 Asena_Sule' Alıntı: h çok ilginç bi cevap haklısn aslında makine yıkıyor ama eylülcümm yaaaa elde yıkamsı 🙂 oda hoşuna gidermi Genişletmek için tıkla ... çok şükür makinam varda böle rahat konuşuyorum elde yıkamak tam bir eziyet
Asena_Sule' Alıntı: h çok ilginç bi cevap haklısn aslında makine yıkıyor ama eylülcümm yaaaa elde yıkamsı 🙂 oda hoşuna gidermi Genişletmek için tıkla ... çok şükür makinam varda böle rahat konuşuyorum elde yıkamak tam bir eziyet