Canım biraz daha sabırlı olurmusun? Kolay değil herşeyin istediğimiz gibi olması. Sen bir çırak gibi onla ilgilen.. Onu dikkatli yapman gereken bir iş gibi gör.. Ne verirsen onu alırsın bunuda unutma.. Kartlar acele etmemeni öneriyor.. Fedekarlıklarının karşılığında hoş süprizler var. Çok seviyorsan şimdilik onun istediği şartlarda başla.. Göreceği sevgi ve ilgi karşısında onda değişiklikler olacaktır.. Kartlar bunu söylüyor.. Kendini üzme.. Moralini iyi tut. Güzel moral ver.. Unutma vakti gelmeden hiçbirşey olmaz..
Evet boşuna kendini yıpratıyorsun.. Onun ilgisizliği varsa sen ilgilen canım.. Sorunları olabilir.. Bir kere senden emin olmalı bu insan.. Böyle bir zamanda göstereceğin yüksek anlayış onu kendine geirebilir. Bu şekli ile ikinizede bir faydası yok ilişkinizin. Aşkınızda ilerleme, yüksek sevgi olacağını gösteriyor kartlar.. O zamana sevgiylemi gitmeyi düşünürsün oturarakmı? Sabırda bir yere kadar ama. Sabır oturup beklemek yada herşeye susmak demek değildir. Kendini ön plana çıkar biraz..
1 ay önce yorum yapmıştın abla meşgul etmek istemezdim ama kafam çok karışık bu ara.sorunlarım var aşk konusunda yani içimde ben sorun oluşturuyorum sanki.buraya yazmak istemiyorum bana aşk konusunda yorum yaparsan sevinirim buraya yazmaya uygun görmediğim sorunlarım var umarım yasadıklarımı hissedip bana yardımcı olursun tesekkurler...bu arada burcumu tekrar hatırlatayım yengeç
merhaba handanca
ben 2,5 senelik evliyim eşim eviyle pek ilgili degil zaten suanda onun ailesiyle yaşıyoruz ailesine güvendigi için sorumluluk almak istemiyor hep kendini düşünüyor gelecek planları hep kendiyle alakalı bu durum beni cok üzüyor acaba düzelecekmi hersey moralim cok bozuk bana yardımcı olun lütfen.
tesekkür ederim.
merhaba handanca tekrar aramıza hoşgeldin..2010 benim için kötü bir yıl oldu.iş açısından söylediğin herşey çıktı.başarısız oldum..tekrar başa döndüm..işsizim yine..önümüzdeki aylarda 2011 de iş hayatımda ve aşk hayatımda güzel gelişmler olucakmı??şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?