merhabalar handanca bilmiyorum hatırlayacakmısın beni melekler mekanına uzun bir zaman sonra tekrar giriş yaptım ve ilk aklıma gelen siz oldunuz bundan 2,5 sene önce o kadar moral vermiştiniz bana hatırlarsanız eşimle ayrıydık ve bir kızım vardı döncek pişman olacak demiştiniz aynen dediğiniz gibi oldu ama şimdi 3aydır yine ayrıyız ve bu sefer sonu geldi artık1 ay sonra boşanma davamız var ve ben yine yardımını istiyorum benim ismim hülya 13 08 1980 doğumluyum eşim 12 01 1977 doğumlu şimdiden teşekkürler
ben başak burçluyum hayyatımda biri var evlenmeyi düşünüyoruz ama ailelerle sorunlarımız var bu iş neolur evlilik varmı bana bu insanla onun adı erkan oğlak burçlu
Tekrardan aramiza katildigin icin hos geldin canim....
Nerden ve nasil baslayim bilmiyooorum..kii..Hayatim cok karisik, karisik derken ne elime atsam kiriliyor..Su an I$ ariyorum ve bir türlü bulamiyorum bu da beni oldukca depresyona sokuyor..A$KI da bulamiyorum bu da beni üzüyor...cünkü cevremde bi tek ben kaldim mutsuz bi bicimde...Bu gecede bi rüya gördüm halen etki altindayim fistigim...bir yandan bu rüyadan korktum...kisacasi anlatyayim...Deprem oluyormus, ben, annem ve babam evin icindeyiz hertaraf catliyor..komsuya kaciyoruz onlarda balkonda oturuyorlar keyifli bi sekilde....biz bi sarsintiyla merdivenlerden binadan kaciyoruz...sonra bi bakiyoruz daha dogrusu ben bakiyorum...evin etrafinda ki binalar yok olmus yani cöldeyiz sanki bi bizim bina kalmis....üfff yaa baya etkisindeyiiim...
.kafam ve hayatim cok karisik....umudumu kesmek istemiyorum ama umudum tükeniyor artik canim....bende mutlu olmak, aile kurmak istiyorum..yasim 30 zaten =((....bana vereceyin güzel sözlerine cok ihtiyacim var... unutmadan oglak burcuyum 7.1.80
hoş geldin handanca seni yeniden görmek çook güzelll.çok zor günler geçiriyorum handanca yorgun ve bitkinimm çook canım yandı çook şükür toparladım kendimi ama zor durumdayımm..biri var ama ben çok korkuyorum o maf etti beni gidip bi başkasıyla nişanlandı halim allaha ayan şimdi yeniden başlamak için hiç gücüm yok napıcam bilmiyorum ...
mrb handanca hg.... benimde evliliğimde sorunlar vardı en son tarot açtırdığımda sakin ve sabırlı olmam gerektiğini söylemiştin... eskiye bakarak biraz daha iyiyiz ama hala mutsuzum... yeni bir tarot açarsanız sevinirim adım sevil 05 06 1975.... tşkler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?