AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 10 Nisan 2009 #2 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir En sinir oldugum şey YALANDIR !!!!!
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #3 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir yanlış anlaşılmaktan çok korkarım ve çok sinirlendirir...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #4 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir aldatılmak çünkü aldatan insan bana hakaret etmiş yalan söylemiş önemsememiş kısacası hepsi bunun içine girerrrr o yüzden aldatan insan herseyi yaptıgı için sadece kendine zarar veriri ama ben sinirlenirim tabiiiii
Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir aldatılmak çünkü aldatan insan bana hakaret etmiş yalan söylemiş önemsememiş kısacası hepsi bunun içine girerrrr o yüzden aldatan insan herseyi yaptıgı için sadece kendine zarar veriri ama ben sinirlenirim tabiiiii
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #5 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir burda biş çok şık var beni sinirlendiren..yalan haksızlık aldatılmak vs vs 🙁(
Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir burda biş çok şık var beni sinirlendiren..yalan haksızlık aldatılmak vs vs 🙁(
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #6 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir hemen hemen hepsi insanı sinir eden şeyler
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #7 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir Özellikle HAKSIZLIĞA hiç gelemiyorum, tahammül edemiyorum...
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #8 Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir bana yapılan haksızlığa çokk sinirlenirim ve hakaretten ikisi de sinirlerimi tepesine çıkarır
Cevap: Sizi en çok ne sinirlendirir bana yapılan haksızlığa çokk sinirlenirim ve hakaretten ikisi de sinirlerimi tepesine çıkarır