CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Temmuz 2008 #11 Cevap: Sizin icin aglayan bir sevgiliniz oldu mu hic Evet oldu.
Mavi_Melek Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #12 Cevap: Sizin icin aglayan bir sevgiliniz oldu mu hic evet herşeyim benim için ağlamıştı.canım benimkeşeke hiç ağlatmasaydım.
Cevap: Sizin icin aglayan bir sevgiliniz oldu mu hic evet herşeyim benim için ağlamıştı.canım benimkeşeke hiç ağlatmasaydım.
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 5 Eylül 2010 #14 evet olduu herşeyim birtanemi aglattım ...bak yaa tühh bana yazıklar olsunn nasıl kıydım ben onun o kara gözlerinee....=(((
evet olduu herşeyim birtanemi aglattım ...bak yaa tühh bana yazıklar olsunn nasıl kıydım ben onun o kara gözlerinee....=(((
S sessizprenses Üye Üye 14 Eylül 2010 #16 zaten 1 tane sevgilim oldu,ayrıyız...ilk aşkım..o ağlamıştı.. ama onun gözyaşları benimkinn yanında nokta kadar bile kalmaz..
zaten 1 tane sevgilim oldu,ayrıyız...ilk aşkım..o ağlamıştı.. ama onun gözyaşları benimkinn yanında nokta kadar bile kalmaz..
K karasewda Yeni Üye Üye 14 Eylül 2010 #19 kurban oldugum bugün ağladı tartıştık diye onu öyle görmek içimi acıttı yaa birbirimize sarılıp ağladık saatlerce 🙂
kurban oldugum bugün ağladı tartıştık diye onu öyle görmek içimi acıttı yaa birbirimize sarılıp ağladık saatlerce 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 15 Eylül 2010 #20 benimde kocacigim aglamisti, hemde nasilll aglamisti... $imdi hatirlatsam inkar eder 🙂