$ul€ Yeni Üye Üye 16 Kasım 2009 #1 Sizin Telefonunuz Hangisi ?? sizin cep telefonunuz ne marka?? benimki bu ama pembesi.biraz ufak boyutlu kendisi:laugh:😛iha:ama süper bi telfon 280 derece dönebilio alt tarafı emmee dedimya çok kaba...alışmışım ayrılamıyomda Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Kasım 2009
sizin cep telefonunuz ne marka?? benimki bu ama pembesi.biraz ufak boyutlu kendisi:laugh:😛iha:ama süper bi telfon 280 derece dönebilio alt tarafı emmee dedimya çok kaba...alışmışım ayrılamıyomda
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Kasım 2009 #3 Benimki bu 😀 ama 2 aydan fazla tel kullanamadigim icin, degisicem yine
handanca Daimi Üye Yönetici 28 Aralık 2009 #6 Buda benim. çift hatlı telefonum. Bende çok menmunum. Önceden hep 2 telefon taşıma zorunda kalıyordum.. Çok iyi oldu benim için..
Buda benim. çift hatlı telefonum. Bende çok menmunum. Önceden hep 2 telefon taşıma zorunda kalıyordum.. Çok iyi oldu benim için..
Hayalet Üye Üye 16 Ocak 2010 #7 laetitia' Alıntı: en dandik bendeee 😛iha: Genişletmek için tıkla ... bende aynını kullanıyom canumm
$ul€ Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #9 dj [email]sheyt@n' Alıntı: şule benimkide bundan kız Genişletmek için tıkla ... kız valla ben kırdım telefonu şimdi telefonsuzum
dj [email]sheyt@n' Alıntı: şule benimkide bundan kız Genişletmek için tıkla ... kız valla ben kırdım telefonu şimdi telefonsuzum
BİTTERİM Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #10 benimkide bu rengi siyah biraz kaba ama çok memnunum ben kendi paramla almıştım ilk taksitimi buna yapmıştım😀
benimkide bu rengi siyah biraz kaba ama çok memnunum ben kendi paramla almıştım ilk taksitimi buna yapmıştım😀