S Su_DaMLaSi Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #1 slmm millett selam millet zor oldu ama bende artık aranısdayım kabul edersenis adım gamze konyada yaşıyorum lise3 geçtim deli dolu mayak biriyim iştee bu arada üyeliğimi aktifleştirmek sorun oldu bayağı bana yardım eden Fırtına ve Pasikaya çok teşekkür ederim
selam millet zor oldu ama bende artık aranısdayım kabul edersenis adım gamze konyada yaşıyorum lise3 geçtim deli dolu mayak biriyim iştee bu arada üyeliğimi aktifleştirmek sorun oldu bayağı bana yardım eden Fırtına ve Pasikaya çok teşekkür ederim
fırtına Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #2 Cevap: slmm millett aramıza hoşgeldin canım 😱yy: keyifli forumlar dilerim herzaman yardım ederiz 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #3 Cevap: slmm millett Aramıza hoşgeldin Gamze keyifli forumlar 🙂 Yardıma ihtiyacınız olduğunda herzaman burdayız 🙂
Cevap: slmm millett Aramıza hoşgeldin Gamze keyifli forumlar 🙂 Yardıma ihtiyacınız olduğunda herzaman burdayız 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Haziran 2009 #5 Cevap: slmm millett Aramiza hosgeldin Canim 🙂 Keyifli forumlar dilerim, deli dolu kiz =)
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Haziran 2009 #6 Cevap: slmm millett Aramıza hoş geldin tatlım hangi lisedesin 🙂Merak ettim...Ben de konyada yaşıyorum da...
Cevap: slmm millett Aramıza hoş geldin tatlım hangi lisedesin 🙂Merak ettim...Ben de konyada yaşıyorum da...
S Su_DaMLaSi Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #7 Cevap: slmm millett hoş bulduk güsellerbu arada hayalcim anıt kız meslkete okuom =)
MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #8 Cevap: slmm millett Hoşgeldin canım aramıza.Umarım iyi arkadaşlıklar edinirsin.Keyifli forum diliyorum canım🙂
Cevap: slmm millett Hoşgeldin canım aramıza.Umarım iyi arkadaşlıklar edinirsin.Keyifli forum diliyorum canım🙂
ch!koLata Pr€n$€$ Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #10 Cevap: slmm millett oooooo bi melek daha gelmiş hoş geldiin , iyiki geldn🙂