F fuhrer_albay Forum Okuru 1 Haziran 2007 #1 slmmmmmmmmmmmmmm kurtulus yok benden artık hep sızınleyım banada yer verın sızınle bırlıkte guzel paylasımlar yapayim......
kurtulus yok benden artık hep sızınleyım banada yer verın sızınle bırlıkte guzel paylasımlar yapayim......
K kaderimsin Yeni Üye Üye 5 Haziran 2007 #3 Ce: slmmmmmmmmmmmmmm SELAM şimdi geldim sade bayanlara yeni biz melekleremi ait burası istemiyosanız giderim sevilmediğim yerde durmam ben ama ben sizi sevecem galiba çok tatlı arkadaşlık var gibi
Ce: slmmmmmmmmmmmmmm SELAM şimdi geldim sade bayanlara yeni biz melekleremi ait burası istemiyosanız giderim sevilmediğim yerde durmam ben ama ben sizi sevecem galiba çok tatlı arkadaşlık var gibi
şeker kız Yeni Üye Üye 22 Haziran 2007 #4 Ce: slmmmmmmmmmmmmmm Hoşgeldinnnnn, Meleklerin arasında keyifli forumlar dilerim.😀
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #6 Ce: slmmmmmmmmmmmmmm Aramıza hoş geldin bol bol güzel vakit geçirmen dileğiyle
M Misafir Forum Okuru 13 Şubat 2008 #7 Ce: slmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin aramıza. keyifli forumlar dilerim.