smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #11 tekqerceqiim' Alıntı: Dogum günün kutlu olsunn bebemmm Alles gute🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay vielen Dank canim benim, nerelerdesin hic göremiyorum artik seni
tekqerceqiim' Alıntı: Dogum günün kutlu olsunn bebemmm Alles gute🙂 Genişletmek için tıkla ... Ay vielen Dank canim benim, nerelerdesin hic göremiyorum artik seni
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #12 CeMoŞ' Alıntı: doğum gününn kutlu olsun smii nice senelere canımmm epyy bööörteyyy Genişletmek için tıkla ... sagol cemosum sagolasin ne güzel bir süpriz oldu böyle sizlerden ya cok sevindim
CeMoŞ' Alıntı: doğum gününn kutlu olsun smii nice senelere canımmm epyy bööörteyyy Genişletmek için tıkla ... sagol cemosum sagolasin ne güzel bir süpriz oldu böyle sizlerden ya cok sevindim
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #13 eylülmehmetutku' Alıntı: smicim canım benim iyiki doğdun nice mutlu senelere...yüzündeki o güzel gülümsemeyi hiç bizaman yok etme....bugün ayrıca ablamında doğum günü smi bugün iki özel kişinin doğum günü kutluyorum... Genişletmek için tıkla ... sagol eylülcüm cok tesekür ederim, ablanada slm söyle bende iyki dogdu 😀 siz bana böyle güzel güzel yazdikca agzim kulaklarima variyor - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: ayyyyy smicim doğumm günün kutlu olsunn iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu yeni yaşlara bütün güzellikler seninle olsun Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... cok sagol arzucum, iyki sizde varsiniz ya.. ay ne güzel bir hismis bu
eylülmehmetutku' Alıntı: smicim canım benim iyiki doğdun nice mutlu senelere...yüzündeki o güzel gülümsemeyi hiç bizaman yok etme....bugün ayrıca ablamında doğum günü smi bugün iki özel kişinin doğum günü kutluyorum... Genişletmek için tıkla ... sagol eylülcüm cok tesekür ederim, ablanada slm söyle bende iyki dogdu 😀 siz bana böyle güzel güzel yazdikca agzim kulaklarima variyor - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: ayyyyy smicim doğumm günün kutlu olsunn iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu yeni yaşlara bütün güzellikler seninle olsun Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... cok sagol arzucum, iyki sizde varsiniz ya.. ay ne güzel bir hismis bu
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #14 nildağ' Alıntı: mutlu yıllarrr smii gülümse Genişletmek için tıkla ... 😀 cektinmi cok sagol nilim
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #16 nildağ' Alıntı: çektim işte foton smi Genişletmek için tıkla ... cok güzel cikmism yaaaa tesekürler nilim
nildağ' Alıntı: çektim işte foton smi Genişletmek için tıkla ... cok güzel cikmism yaaaa tesekürler nilim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Mart 2013 #17 Nice mutlu yıllara dilerim. Eşinle sevdiklerinle ve doğacak bebişinle birlikte daha nice güzel günler ve yıllar sizinle birlikte olsun.
Nice mutlu yıllara dilerim. Eşinle sevdiklerinle ve doğacak bebişinle birlikte daha nice güzel günler ve yıllar sizinle birlikte olsun.
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #18 MaWiM' Alıntı: Nice mutlu yıllara dilerim. Eşinle sevdiklerinle ve doğacak bebişinle birlikte daha nice güzel günler ve yıllar sizinle birlikte olsun. Genişletmek için tıkla ... Amiiiin cok sagol mawim, rabbim cümlemize nasip etsin 😀
MaWiM' Alıntı: Nice mutlu yıllara dilerim. Eşinle sevdiklerinle ve doğacak bebişinle birlikte daha nice güzel günler ve yıllar sizinle birlikte olsun. Genişletmek için tıkla ... Amiiiin cok sagol mawim, rabbim cümlemize nasip etsin 😀
SoNGüL. Aktif Üye Üye 21 Mart 2013 #19 Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere... rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ailenle birlikte bir ömür nasip etsin...
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere... rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ailenle birlikte bir ömür nasip etsin...
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #20 SoNGüL.' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere... rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ailenle birlikte bir ömür nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... sagol canim amin cümlemize insallah
SoNGüL.' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere... rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ailenle birlikte bir ömür nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... sagol canim amin cümlemize insallah