şoklardayım nasıl bir erkek?

merak olsa bile bunu şaka ilede yapabilirdi mesela gecceliği giyip gülerek eşine gösterebilirdi nasıl olmuş diye eşini görünce saklanması da bir acaip yanii

bende okuyunca şok oldum ama asiye katılıyorum madem meraktan yaptı eşine neden açıklamadı sonra,,bir de ben ilk defa duyuyorum bayanın erkek baxırı filan giymesi normal de erkeğin bayan geceliği giymesi gerçekten abes bi durum.Fundacım sen arkadaşına söyle eşiyle bu durumu konuşsun o neden sormuyor,şokunu atlatıp biran önce sorsun,herşeyin bir çözümü ve tedavisi var bu zamana kadar iyi giden bir ilişkiymiş madem bunu da çözerler...sen arkadaşına destek ol gerçekten şokluk bir durum Allah göstermesin...bize de yaz burdan yardımcı olmaya çalışalım

Hayret verici bi durum bende sok oldum bacim erkek niye saten gecelik giyer seymi yoksa homo flnmi valllaha direkmen aklima o geldi kiz bu adam geceligin icine nasil
Sigdi bedenleri aynimiki oldu bu gecelik bu konu biraz sacma geliyo bole dusununce 😀

yukarıda bır uye sız esınızın baksırınızı hıcmı gıymıyrsunuz gıbı bır cevap vermıs .Ben gıyırm acıkcası ama esmın benım gecelıklerımı gıydıgını hıc gormedım :=) sunuda belırtmek gerekırse sız esınızın baksırlarınız gıyebılırsenız ama esınız szın gecelıklerını gıydıgınde bana bır farklı dı urum gıbı geldı.Benımde esım gecelıkerımı gıyıp ekndını banyoyo kapatırsa kendını bnde ıyı seyler dusunmmm acıkcasıkı kı

àyyy cok sasirdim. enteresan bir durum. Insanlik hali hani merak eder de, keske karisinin yaninda saka amacli olsaydi... Gizli sakli olmasi biraz dusundurucu. Karisi icin zor bir durum tabi bir anda allak bullak olmustur heralde🙁 Insanlari yargilamak icin degil ama kucuk bir ornek olarak soylemek istedim insallah yanlis yorumladim diye kizmazsin. Bir tanidigim adam 45 yasindan sonra kendine sevgili diye bir erkek bulmustu cocuklari utanclarindan perisan olmuslardi🙁( Adam sonra itiraf etmisti onceden de icinde kadinsi seylere ilgi oldugunu

cevap

arkadaşlar psikiyatri de FETİŞİZM denilen belli bir obje yani fetişle cinsel uyarılmanın olduğu bir parafili bozukluğu vardır. bu gibi kişiler esasen eşcinsel değillerdir ama daha çok erkeklerde görülen bu rahatsızlık kadın çorabı, topuklu ayakkabı, bazı gecelikler, takma tırnaklar, kadın iç çamaşırları gibi fetişler vardır vecinsel uyarılmanın olabilmesi için bunun ortamda bulunması görülmesi dokunulması gibi durumlar gerekir, ilk dönemlerde sadece üstünde görmek istiyorum şeklinde eşlerine baskı yaparlar daha sonra cinsel uyarılma zorlaştıkça kendileri giymek gibi yöntemlere başvururlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazıyı yazdıktan sonra üye olabildim bu tip bozukluğu olan kişiler uzun tedaviler sonucu yaklaşık 10 seanstan sonra normale dönmeye başlıyorlar ama eşinin de destek olması gerekir. çoğu kendini hasta olarak görmediği için bir uzmana danışmak istemezler. benim hocamın böyle bir danışanı olmuş tabi ben ismini bilmiyorum özel hiç bir bilgisine sahip değilim ama evlendikten sonra eşinden ilişkiye girmeden önce kırmızı topuklu ayakkabı giymesini istiyormuş daha sonra yaklaşık 3 sene gibi bir süre sonra cinsel ilişki önce eşinin kendi giydiğini görünce ayakkabıyı almış bizim hocaya getirmiş eşini uzun bir tedavi sürecinden sonra normal ilişkilerine döndüler... hepinize saygılar hoşçakalın🙂

Moderatör tarafında düzenlendi: