K Kzmz Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2017 #1 SORU : Aşılama yaptırıp gebe kalanlardan yorum alabilirmiyim ? Negatif olanlar morol düşüklüğü yasamayalim diye lütfen paylaşım yapmayin sadece aşılama sonucu pozif olanlar yazsin rica ediyorum
Negatif olanlar morol düşüklüğü yasamayalim diye lütfen paylaşım yapmayin sadece aşılama sonucu pozif olanlar yazsin rica ediyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Mayıs 2017 #2 AŞILAMA YAPTIRANLAR BÖLÜMÜ üzerinden daha önceden aşılama süreci ve gebilikle ilgili tüm konular açılmış durumda ilgili bölüme girebilir ve sorular sorabilirsiniz.
AŞILAMA YAPTIRANLAR BÖLÜMÜ üzerinden daha önceden aşılama süreci ve gebilikle ilgili tüm konular açılmış durumda ilgili bölüme girebilir ve sorular sorabilirsiniz.