B berennaz Forum Okuru 11 Ekim 2010 #21 cüzdan güneş gözlüğü makyaj çantası sıgara çakmak kitap ayna ped biber gazı anahtar biara çakıda taşıyodum parfüm el kremi sakız telefon mp3 kağıt kalem ve binimum çöpler
cüzdan güneş gözlüğü makyaj çantası sıgara çakmak kitap ayna ped biber gazı anahtar biara çakıda taşıyodum parfüm el kremi sakız telefon mp3 kağıt kalem ve binimum çöpler
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #22 benim çantamda da makyaj çantam, parfümüm el kremim cüzdanım anahtarım kalem sakız, ve abur cubur 😀
RefRa Daimi Üye Üye 20 Ocak 2011 #24 *dilek26*' Alıntı: benim çantamın içinde bir ben yokum Genişletmek için tıkla ... Aynen benimde öyle xD
*dilek26*' Alıntı: benim çantamın içinde bir ben yokum Genişletmek için tıkla ... Aynen benimde öyle xD
SweetCurse Yeni Üye Üye 8 Şubat 2011 #25 Benm çantamın içinde ayna makyaj malzemeleri ped tarak cüzdan parfüm sevgilimin fotoğrafı çikolata en önemlisi olan fotoğraf makinem arada sırada atmayı unuttuğum çöpler var Son düzenleme: 11 Mart 2011
Benm çantamın içinde ayna makyaj malzemeleri ped tarak cüzdan parfüm sevgilimin fotoğrafı çikolata en önemlisi olan fotoğraf makinem arada sırada atmayı unuttuğum çöpler var
yesilgosluMELEK Yeni Üye Üye 11 Mart 2011 #26 ped ve şemsiye kesinlikle sürekli bulunur makyaj çantam bikaç çeşit toka cüzdanım fotoğraf makinem duruma göre çikolata 🙂 vs.
ped ve şemsiye kesinlikle sürekli bulunur makyaj çantam bikaç çeşit toka cüzdanım fotoğraf makinem duruma göre çikolata 🙂 vs.
ebru58 Aktif Üye Üye 11 Mart 2011 #27 benim çantamda cüzdan olmasa olmaz para🙂, makyaj çantam, parfüm, ıslak mendil, kuru mendil🙂, iğne iplik, ayna cımbız, tarak(kapalıyım ama yinede taşırım, neden bilmiyorum),telefon, anaktar, ped.. bukadar herhalde birşey unutmadım inşallah.
benim çantamda cüzdan olmasa olmaz para🙂, makyaj çantam, parfüm, ıslak mendil, kuru mendil🙂, iğne iplik, ayna cımbız, tarak(kapalıyım ama yinede taşırım, neden bilmiyorum),telefon, anaktar, ped.. bukadar herhalde birşey unutmadım inşallah.