laetitia Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #21 evet 2 senedir yaptığım evlilik planlarım erkek arkadaşım yüzünden bitti artık evlilik hayali bile kurmak istemiyorum ve kuramıyorum yani buradayım her daim 😀
evet 2 senedir yaptığım evlilik planlarım erkek arkadaşım yüzünden bitti artık evlilik hayali bile kurmak istemiyorum ve kuramıyorum yani buradayım her daim 😀
S sadakat Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #22 tatlım sen de kaç o zaman🙂 sözlülük nişan nikah hepsini tek seferde halletmiş olursun🙂
fırtına Yeni Üye Üye 16 Şubat 2010 #23 doğru insanı bulmak o kadar zor ki yada buluyosun bazı şeylerin eksikliği oluyor 😕
laetitia Yeni Üye Üye 16 Şubat 2010 #24 sadakat' Alıntı: tatlım sen de kaç o zaman🙂 sözlülük nişan nikah hepsini tek seferde halletmiş olursun🙂 Genişletmek için tıkla ... canım kaçmamı gerektircek bişi yok engelde yok ama sevgilimle olmadı yani koca yok anlıcan zaten istemiyorum şuan aday falan😀
sadakat' Alıntı: tatlım sen de kaç o zaman🙂 sözlülük nişan nikah hepsini tek seferde halletmiş olursun🙂 Genişletmek için tıkla ... canım kaçmamı gerektircek bişi yok engelde yok ama sevgilimle olmadı yani koca yok anlıcan zaten istemiyorum şuan aday falan😀