seerose Daimi Üye Üye 21 Kasım 2009 #11 Saclar ne kadar cok yikanirsa o kadar yaglanir,cunku sac dipleri kurudugu icin bu kurulugu ortadan kaldirmak icin yag uretmeye baslar.En iyisi bol kopuren,guzel temizleyen bir sampuan al ve son durulama suyuna elma sirkesi ekle.
Saclar ne kadar cok yikanirsa o kadar yaglanir,cunku sac dipleri kurudugu icin bu kurulugu ortadan kaldirmak icin yag uretmeye baslar.En iyisi bol kopuren,guzel temizleyen bir sampuan al ve son durulama suyuna elma sirkesi ekle.
T tatlı.cadı Yeni Üye Üye 21 Kasım 2009 #12 Münzevi' Alıntı: Benim de 3 günde yağlanıyor bu çok da anormal bir durum değil ki canım. Sorunlarımızı birazcık büyütüyoruz galiba... Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış anlaşıldım 2. gün yağlanıyor. '' 3. gün yıkamazsam 1 hafta yıkanmamış gibi görünüyor . '' demek istedim yani 3. gün yağlanıyor değil. Öneriler için teşekkürler. 🙂
Münzevi' Alıntı: Benim de 3 günde yağlanıyor bu çok da anormal bir durum değil ki canım. Sorunlarımızı birazcık büyütüyoruz galiba... Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış anlaşıldım 2. gün yağlanıyor. '' 3. gün yıkamazsam 1 hafta yıkanmamış gibi görünüyor . '' demek istedim yani 3. gün yağlanıyor değil. Öneriler için teşekkürler. 🙂