PaSikA Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #1 Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? Evet cevapları alıyım...
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #2 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? ben stresliyken aksine hiç bi şey yiyemem 😕
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #3 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? tatli olan herseyi yerim bende tatli sevdasi var dondurma tatlilar cikolatalar v.s. herseyi canım ceker canım sıkılınca....
Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? tatli olan herseyi yerim bende tatli sevdasi var dondurma tatlilar cikolatalar v.s. herseyi canım ceker canım sıkılınca....
destina68 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #5 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? ben bişey yiyemiyorum çok sitresliyken
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #6 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? bisküvi falan yerim
Parthenope Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #7 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? Çikolata yerim başka bişey yiyemem.
queLatee Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #8 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? Çikolata😀stressiz haldeyken de çok yerim😀
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #9 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? Sakız çiğniyorum...🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #10 Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? stresliysem bişey yiyemem stersimi sadece alışveriş alıyo az buçukta olsa para harcarsam stresim gidiyo para yoksa dura dura geçiyo sinir stres.. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum..🙂
Cevap: Stres altındayken en çok ne yiyorsunuz? stresliysem bişey yiyemem stersimi sadece alışveriş alıyo az buçukta olsa para harcarsam stresim gidiyo para yoksa dura dura geçiyo sinir stres.. kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum..🙂