kaprisli Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #172 Cevap: şu an ne dinliyosun binanın önünden geçen araba seslerini 😀
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #177 Cevap: şu an ne dinliyosun VİCDANSIZ Kime ne etmiştim kime neyledim Gözyaşlarım sel eyledin vicdansız Sanki boşa sevdim gönül eyledim Emeklerim yel eyledin vicdansız Bir anda boğdurdun gama kedere Bir daha zalime etmem mudara Her gördüğün yerde kötü kadere Ardınsıra gel eyledin vicdansız Göremedim murat almış aşık vay Vay Nurşani ağlar gezer aşıklar Hani nerde bana yanan ışıklar Sen kararttın kör eyledin vicdansız Asik Ali Nursani
Cevap: şu an ne dinliyosun VİCDANSIZ Kime ne etmiştim kime neyledim Gözyaşlarım sel eyledin vicdansız Sanki boşa sevdim gönül eyledim Emeklerim yel eyledin vicdansız Bir anda boğdurdun gama kedere Bir daha zalime etmem mudara Her gördüğün yerde kötü kadere Ardınsıra gel eyledin vicdansız Göremedim murat almış aşık vay Vay Nurşani ağlar gezer aşıklar Hani nerde bana yanan ışıklar Sen kararttın kör eyledin vicdansız Asik Ali Nursani