yaasemin Banned 5 Kasım 2010 #1 su hala bakkk yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa arkadaslar ben kilo vermek degil almak istiyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Kasım 2010 #2 🙂 İyide madem ağlayacaktın niye kilo verme bölümüne girdin onu anlamadım 🙂 Hadi ağla 😀
üni-melek Yeni Üye Üye 6 Kasım 2010 #3 kilo veren nasil veriyo almak isteyen de alabilir ama vermekten daha zordur almak ..bunun için bir beslenme uzmenina danışsan cok iyi olur senin için..🙂
kilo veren nasil veriyo almak isteyen de alabilir ama vermekten daha zordur almak ..bunun için bir beslenme uzmenina danışsan cok iyi olur senin için..🙂
M Misafir Melek Forum Okuru 6 Kasım 2010 #4 yaasemin' Alıntı: arkadaslar ben kilo vermek degil almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... çok basit yemek aralarinda arada bir Bebek mamasi ye (milupa vs..)
yaasemin' Alıntı: arkadaslar ben kilo vermek degil almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... çok basit yemek aralarinda arada bir Bebek mamasi ye (milupa vs..)
yaasemin Banned 8 Kasım 2010 #5 hic bi sekilde alamiyom ki her yolu denedim 56 kg vee 60 olmal istiommm
twins Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #9 iyi de 56 kilo az mı ben 48 kiloyum ama hiç kilo almak gibi bi derdim yok ilginçç