Şubat 'ta anne olacağım:)

ayy canim benim anneyle cok baska oluyor yaaa. cok sükür benim annem yanimda... türkiyeye gitcem diyo göndermiyorum 🙂 bol bol tadini cikar....
sağol canım.inş. hayırlısıyla gider gelirim.canım sen bütün testlerini bitirdin mi?dr neler yaptırdı?ben yeni yaptıracağımda.bana liste verdi.istediğn yerde yaptırabilirsin dedi.

sağol canım.inş. hayırlısıyla gider gelirim.canım sen bütün testlerini bitirdin mi?dr neler yaptırdı?ben yeni yaptıracağımda.bana liste verdi.istediğn yerde yaptırabilirsin dedi.

benim testler 4 haftada yapilmisti.... kan aldilar ama kani tabiri caizce herseyin kontrol ettiler, idrar, parmaktan kan aldilar.. baskaaa rahimden örnek aldi, hani bi ince cubukla icine sokup cevirip cikariyoya ondan🙂 yumurtaliklara vajinal ultrasonla bakti kist falan varmi diye, tansiyonumu kontrol etti, ve bebeyi kontrol etti kalb atiyormu, gelisimi boyu normalmi diye.. okadar. bidaki büyük kontrolum 2 dönemde olcak... yine kan falan iste klassik 🙂... benim doktordan kan ve idrari alip biyere gönderiyorlar orda hersey arastiriliyor... pek ugrastirmiyorlar 🙂

selam kızlar benim bebişim 7+4 olmuş kalp atıslarını malesef dinleyemedik frekans sorunu var dedi doktor ama bebek 4/4lük dedi maşallah hemogram testi istedi oda ney bide yanında baska test istedi hatırlayamıyorum
bebeğin iyi olmasına sevindim ayyüzlüm umarım sende iyisindir canım benim biz de dün baktık kalp atışlarına benim dr. 8 haftalık dedi ama sen benden önce değil misin nasıl iş anlamadım ben bu dr.ları walla dengesizler ikili test mi istedi ki ben temmuz sonunda memlekete gidince yaptırcam onu bakalım inşallah sorunsuz olur bebişler ya

vay kova vayyy demek sende onlardansin 🙂 aaa a$k olsun eminim sende cok zekisindir ama caktirmiyorsun demi... seni seni 🙂 akilli insanlari severim... eskiden bende cocugumun kendi burcumdan olmasini istiyordum.. BASAK en güzel burc 🙂 ... ama yetistiremedim 🙂 artik dogum saatini ayarlayip yükselenini basak yapmaya calisirim 🙂 tabii dogum aninda saati düsünebilirsem 🙂:tasu:

kız allah iyiliğini versin ay düşünemiyorum doktorlara diyormuşsun durun yapmayın saatim gelmedi daha diye walla benimki tamamen tesadüf oldu hiç beklemiyordum bile bu kez ama iyi denk geldi umarım yükselenini halledersin canım bunun için ayrıca dua edicem😀

selam kızlar benim bebişim 7+4 olmuş kalp atıslarını malesef dinleyemedik frekans sorunu var dedi doktor ama bebek 4/4lük dedi maşallah hemogram testi istedi oda ney bide yanında baska test istedi hatırlayamıyorum

canım senın adına cok sevındım ınsallah hep boyle sorunsuz devam eder......

bende basak burcuyum canım..bende senın gıbı dusunurdum hep basak olsun dıye ama olmadı tutturamadık🙂olsun en azından guzel bır ayda dogum yapacagız ınsallah allah nasıp ederse......bızım bebıs babannesıyle aynı burcdan olacak🙂