herkese teşeekürler güzel anneler
oğluşumdan fırsat bulduğum anda bakıyourm ama hepimiz aynı durumdayız fırsat çok az🙂🙂
çok şükür emme preoblemimiz yok
sezeryandan dolayı hemen gelmedi sütüm ama oğlumun azmiyle ve Rabbimin izniyle çok şkükür yetiyo artık minik kuşuma sütüm
buarada humanada çok ii bi bitki çayı tavsiye ederim süt için
slm anneler...
herkeze tek tek birseyler yazmak isterim ama, benim cadi heran uyanabilir 🙂
benim kizda hala emme sorunu var, cekmek zor geliyor, ama daha pes etmedimm, hic olmadi sagipda veriyorum.
ben daha iyiyim, $ü dikislerde bi dü$se dahada rahatlicam. agri falan yok ama ödüm kopuyor intihap falan olur diye.
24 saat kizimla ugrasiyorum... ba$ka hic birsey yapmiyorum, daha dogrusu yapamiyorum 🙂
24 saatımız zaten doldu canım fazla soze gerek yok degılmı🙂
ıkıncı mı suanda aslaaaaaaaaaa...ılerde tabıkı kardes sart ama suan aklımdan bıle gecmıyor dogum sonrası sıkıntı cekınce🙁
kandiliniz mübarek olsun kizlar tüm dileklerimizin gercek olmasi dilegi ile.
evde dur dur patladik kizimla uyansinda anneannesine gitcez oraya birakip bi iki saat gezcem esimle kizimda bol bol hasret giderir anneannesi ve dedesiyle =)
emine ayni sorun bendede var seninki ama galiba azda olsa emiyo benimki bi iki cekiyo snra ortaligi yikiyo sadece sagip veriyorum ben artik insallah sütüm kesilmezde uzun uzun veririm sütümü
ınsallah kesılmez carızmacım......aynı sorun bendede var sıkıldım evde durmaktan ıkı gun sonrası yarı kırkımız cıkıyor yırmıncı gunumuz yanı.....bızde ozaman kendımızı atacagız dısarı🙂
herkese teşeekürler güzel anneler
oğluşumdan fırsat bulduğum anda bakıyourm ama hepimiz aynı durumdayız fırsat çok az🙂🙂
çok şükür emme preoblemimiz yok
sezeryandan dolayı hemen gelmedi sütüm ama oğlumun azmiyle ve Rabbimin izniyle çok şkükür yetiyo artık minik kuşuma sütüm
buarada humanada çok ii bi bitki çayı tavsiye ederim süt için
kızlarr biz geldik oğluşumla ama🙂
10 şubat perşembe günü kontrol için gittiğim hastaneden 12 şubatta oğluşumla çıktık hamdolsun
bebeğim 3050gr 48cm doğdu maşallah iiz çok şükür çatı muaynelerinden sonra(4defa🙁 ) acil sezeryana karar verildi çünkü açılmam artıyodu anlayacağınız normal doğum sancılarınıda çektim ama çok değildi Allah yardım ediyodu şükür verene
hepinizi öpüyoruz
ayyüzlüm bi sen kaldın inş kolaycacık bi doğum olur cnm
kizimin uyanmasina taaaaam 30 dk var 😀 herzaman olmasada genelde tutuyo bu saatler, ay kizlar dün bi gaz sancisi cekti kizim cooook üzüldüm kivrandi yavrum ne yapcami sasirdim esimde öyle sab simplex kullandik rahatladi kusum biraz kizlar bide bu ara az icmeye basladi sütümü kizim normal mi acaba ebe arada olur dedi ama emin degilim
slm arkadaslar rapor vermeye geldim 🙂
bastan beri kizim emmiyordu, zorlaya zorlaya dün emmeye basladi, gerci ucuna plastik koyuyorum ama sonucda emiyor 🙂 ama simdide süt yetmiyor... insallah emdikce cogalir.
gecen hafta kizimin alti pi$ik oldu, onunla ugrastim baya, az birsey daha kaldi, papatya cayiyla siliyorum, hakiki zeytin yagi sürüyorum (ebenin tavsiyesi)
veee tabikiii uykususuuuummmmmmmmmmmmm 🙂
ben ve sari kizimdan simdilik bukadar...
bizde dün kinci topuk kanını verdsik sağlıkocağında giremedim hiç içeri sesini duymadan bile ağladımki duysam norludu bilmeiyorum herneyse sağlıklı olsunda miniğim
sarılık kalça çıkığı falan yok çok şükür kemik gelişimi ii dedi hemşire ablamız bide tartıldık 3200 olmuşuz hamdolsun emziriyorum bol bol o azimle çektikçe ben daha bi istekli oluyorum emzirmek için yavrum bnm acıkınca öyle bi aranıyoki içim gidiyo azcık geciktirince Allahım nasıl bi güzellik bu hamdolsun sonsuz kere
tatlı cadım bnm oğlumdada birazcık hırıltı var gibi sanırım sezeryandan çünkü doktorlar muayene ettiklerinde bişi demediler kızlarr buarada bişi sorcam dvitameini başaldınızmı bize dün 15.günde başlancak dendi ama siz naptınız
kizimin uyanmasina taaaaam 30 dk var 😀 herzaman olmasada genelde tutuyo bu saatler, ay kizlar dün bi gaz sancisi cekti kizim cooook üzüldüm kivrandi yavrum ne yapcami sasirdim esimde öyle sab simplex kullandik rahatladi kusum biraz kizlar bide bu ara az icmeye basladi sütümü kizim normal mi acaba ebe arada olur dedi ama emin degilim
cnm ebede normal demiş demekki oluyo arada biz bol bol emzirelim onları 🙂 bazen uykudan uyandırıyoreum bnm bıcırığı hihi sanırım şimdilik ii günlerimiz inş böle gider oğlum bizi üzmezler
Hepsi sağlıklı olsun inşallah
bizde dün kinci topuk kanını verdsik sağlıkocağında giremedim hiç içeri sesini duymadan bile ağladımki duysam norludu bilmeiyorum herneyse sağlıklı olsunda miniğim
sarılık kalça çıkığı falan yok çok şükür kemik gelişimi ii dedi hemşire ablamız bide tartıldık 3200 olmuşuz hamdolsun emziriyorum bol bol o azimle çektikçe ben daha bi istekli oluyorum emzirmek için yavrum bnm acıkınca öyle bi aranıyoki içim gidiyo azcık geciktirince Allahım nasıl bi güzellik bu hamdolsun sonsuz kere
tatlı cadım bnm oğlumdada birazcık hırıltı var gibi sanırım sezeryandan çünkü doktorlar muayene ettiklerinde bişi demediler kızlarr buarada bişi sorcam dvitameini başaldınızmı bize dün 15.günde başlancak dendi ama siz naptınız
5. gününden beri kullaniyoruz biz cnm 5-6 tane fln kaldi, ay herkes doktora gitmis bile kalca cikigini sarilik vsyi hastanede kontrol ettiler iyidi cok sükür ilk doktor randevumuz ayin 28. bakalim, babam cok aglarsin dedi senin ilk kontrolünde öyle bi kontrol ettiki doktor okadar agladinki annen olmasa ben bile aglardim dedi simdiden tirsmaya basladim 😕
herkes öyle diyo bol bol uyuyun simdi iyi günleriniz diyo ayhhh =)
bu arada benim esim benden iyi bakiyo gibi bebegimize bi gazini cikariyo bi kakasini yaptiriyo sormayin hamisken 6. ayina kadar dokunamam diyen adam benden becerikli cikti valla, bazen sütü icmeyince "sinirleniyorum ama hemen ic bakalim sunu" diyo garibim cok cok icmeye basliyo
herkese slm canlarım nabersiniz bakalım yeğenler ne alemde? okuduğum kadarıyla maşallah iyiler hepsi de. ya hamileyken pc ye yapışık gezerdim, şimdi elime alacak vakit bulamıyorum. ahh hamilelik gibisi yokmuş meğer🙂 bende vereyim son durum raporunu. çarşamba günü 2.topuk kanımızı verdik bizde. bugün tam 15.günümüz bizim de deviti iyi aklıma getirdiniz valla uykusuzluk unutturuyo herşeyi🙂 bu arada hamileyken küçük cadı dediğim kadar var benim minik karnımdakinin 10 katı daha yaramaz. yırtıyo kendini bana yapışık uyuyacak illa ki... işi bulduk valla şimdiden allah yardım etsin. gaz dışında pek bi sorunumuz yok ama umarım ileride olmaz. biraz da uyusa çok iyi olacak ama nerdee... kuş uykusu resmen. geceleri çok zorlanıyorum uyku manyağı olduğum için hala tam olarak alışamadım gün boyu başım çatlıyo ağrıdan inşallah bir an önce adapte olurum bu duruma da. gelişmeleri yine bildiririm sizi ve meleklerinizi çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın...