Şubat 'ta anne olacağım:)

herkeze merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır giremedim netee minik efemize kavuştuk bizde Allah ın izniyle bugün 12 günlük oldu 7 şubatta doğdu 3,750 gr doğdu ama herşey normal görünürken normal olmadı ameliyata girdik fakat ben çok memnun kladım lokal anestezi yapıldı hiçbirşy hissetmedim hemen 2 saat sonra ayağa kalktım çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz yne girip daha detaylı yazıcamm herkeze geçmiş olsun

valla süper bu bızım bebısler hırslarına hayranım🙂
canım vıtamıne basladık bız evet 15 gunden ıtıbaren denıyor basladık bız senınde dolmustur gunun baslayabılırsın......

tebrık ederım allah annelı bablı buyutsun ınsallah......maasallah kılosu neguzel......

sonunda uyudu kizim =) kizöar benim bi 5-6-8 sorum var

• kac günde bir bebislerinizi yikiyosunuz?
  • benim kizim gögsümü almiyodu dün emmeye basladi, ama kac ml ictigini bilmiyorum normalde 2-3 saatte 120 ml iciyodu (pompayla sagdigim sütümü) simdi doymuyo mu ne saat basi emmek istiyo bide cabuk yoruluyo veee bazen hem emiyo hem agliyo, normal mi?
  • üstteki soruyla hemen hemen ayni zaten kac saatte bi uyaniyo bebisleriniz?
-benim kizimin bogazi bide sirti hafif pisik oldu ne tavsiye edersiniz?

cokda soru sormamisim =) beni aydinlatirsaniz memnun olurum efenim 😀

allahım ne bu soru yağmuru böyle hangisinden başlasam ben 3 günde bir yıkıyorum ama haftada 3 kereye çıkarsam mı diye düşünmeye başladım son zamanlar. kaç ml alırsa alsın carizmacım emsin yeter ki doyana kadar emer zaten zamanla. ben şu pompa olayını bi türlü beceremedim pompayla süt sağamıyorum ya. ourup elimle sağıyorum kendimi inek misali🙂 doğa da aynı şekilde emerken çok çabuk yorulduğu için sürekli göğüse yapışık gezmek istiyo. emerken ağlaması olmadı genelde gaz sıkıştırdığında ağlama krizine giriyo yawrum. pişik için de bepanthene kremi öneriyorum biz kullanıyoruz pişik ve oluşan yaralara iyi geliyo bilgin olsun canım. yeğenimi ve seni çok öpüyorum kendinize iyi bakın...

canım bız ıkı kere yıkıyoruz sımdılık havalar bıraz daha ısınsın artırırız tabıkı.....
pısık bızımde alt tarafta olmustu krem kullandık ama gecmedı unforgıvenın dedıgı kremı kullan bır dene bakalım gecmezse doktorunuz baska bır sey önerır....
su uyanma meselesını hıc sorma canım....kabus gıbı....gunduz genelde uyuyor 3 yada 4 saat ...gece ıse her ıkı saatte hatta her bır saatte uyanıyor ve zaten bır uyandı mı bır saatımız gecıyor emzır,yatır,altını degıstır ancak bır saat gecıyor ve bunu dusunursek her saat bası gecelerı uyanıyor🙁
gece uykumuz pek yok.....mesela ornek vereyım bu gece saat 11 gıbı uyudu,gece 3te uyandı tekrar,5te yıne uyandı ve sabah 5ten saat 10 aa kadar uyumadı🙁tabıkı ben haşattttt.....
aslında degısken olabılıyor.....gecen gece de saat 4te uyandı ve emzırdıkten sonra bırde 7de uyandı okadar.....hergun huy degıstırıyorlar normal olsa gerek carızmacım.....uyku duzenlerı zaten yoluna gırene kadar cekıcez gaalıba.....yanı benım hanım oyle.....

ha unuttum canım bırde su emme meselesıne gelınce evet cabuk yoruluyor hatta tutamıyor bazen kontrolu kaybedıyor ve cenesı tıtrıyor🙂yavrumun🙂emıyor bır 15 dk falan ve bırakıyor duruyor tekrar baslıyor.....zaten sonra uyuyakalıyor.....guclerı ancak yetıyor bebıslerın🙂gıtttıkce kuvvetlenırler heralde🙂

cnm bizde haftada 3 kere yıkıcaz inş🙂 henüz 2 oldu yani 2 yada 3 şimdilik ii havalar düzelince bence gün aşırı yıkansa ii olur🙂
pişik için sürekli niveanın pişik kremini sürüyorum allah şükür bişi olmadı ama saf zeytinyağı bence süper gelir dene derim
buarada bnmoğluşumda doyuyomu bilmiyorum ama sütüm ii gibi Allah şükür nekadar emdiğini bilemiyorum sadece her istediğinde veriyorum oda sürekli istiyo hamdolsun hatta unforgivenın dediği gibi hep gögsümde kalsa en rahatı o🙂 hepsine sağlık versin Rabbim inş