valla süper bu bızım bebısler hırslarına hayranım🙂slm canlarım baktım herkes raporları yazmış bende yaziim dedim oğlum uyurken
papatyam tebrik mesajın çin saol cnm buarada🙂
hepimizin bebişini korusun Rabbim inş
bizde dün kinci topuk kanını verdsik sağlıkocağında giremedim hiç içeri sesini duymadan bile ağladımki duysam norludu bilmeiyorum herneyse sağlıklı olsunda miniğim
sarılık kalça çıkığı falan yok çok şükür kemik gelişimi ii dedi hemşire ablamız bide tartıldık 3200 olmuşuz hamdolsun emziriyorum bol bol o azimle çektikçe ben daha bi istekli oluyorum emzirmek için yavrum bnm acıkınca öyle bi aranıyoki içim gidiyo azcık geciktirince Allahım nasıl bi güzellik bu hamdolsun sonsuz kere
tatlı cadım bnm oğlumdada birazcık hırıltı var gibi sanırım sezeryandan çünkü doktorlar muayene ettiklerinde bişi demediler
kızlarr buarada bişi sorcam dvitameini başaldınızmı bize dün 15.günde başlancak dendi ama siz naptınız
tebrık ederım allah annelı bablı buyutsun ınsallah......maasallah kılosu neguzel......herkeze merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır giremedim netee minik efemize kavuştuk bizde Allah ın izniyle bugün 12 günlük oldu 7 şubatta doğdu 3,750 gr doğdu ama herşey normal görünürken normal olmadı ameliyata girdik fakat ben çok memnun kladım lokal anestezi yapıldı hiçbirşy hissetmedim hemen 2 saat sonra ayağa kalktım çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz yne girip daha detaylı yazıcamm herkeze geçmiş olsun
allahım ne bu soru yağmuru böyle hangisinden başlasamsonunda uyudu kizim =) kizöar benim bi 5-6-8 sorum var
-benim kizimin bogazi bide sirti hafif pisik oldu ne tavsiye edersiniz?
- kac günde bir bebislerinizi yikiyosunuz?
- benim kizim gögsümü almiyodu dün emmeye basladi, ama kac ml ictigini bilmiyorum normalde 2-3 saatte 120 ml iciyodu (pompayla sagdigim sütümü) simdi doymuyo mu ne saat basi emmek istiyo bide cabuk yoruluyo veee bazen hem emiyo hem agliyo, normal mi?
- üstteki soruyla hemen hemen ayni zaten kac saatte bi uyaniyo bebisleriniz?
cokda soru sormamisim =) beni aydinlatirsaniz memnun olurum efenim 😀
canım bız ıkı kere yıkıyoruz sımdılık havalar bıraz daha ısınsın artırırız tabıkı.....sonunda uyudu kizim =) kizöar benim bi 5-6-8 sorum var
- benim kizim gögsümü almiyodu dün emmeye basladi, ama kac ml ictigini bilmiyorum normalde 2-3 saatte 120 ml iciyodu (pompayla sagdigim sütümü) simdi doymuyo mu ne saat basi emmek istiyo bide cabuk yoruluyo veee bazen hem emiyo hem agliyo, normal mi?
cnm bizde haftada 3 kere yıkıcaz inş🙂 henüz 2 oldu yani 2 yada 3 şimdilik ii havalar düzelince bence gün aşırı yıkansa ii olur🙂sonunda uyudu kizim =) kizöar benim bi 5-6-8 sorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?