Şubat 'ta anne olacağım:)

Rabbimhayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin 🙂

aaaaminnnnn sagol cnm 🙂

ya kizlar ben 3 haftadir raporluyum yat yat herbiyerim agridi ama dr. bosver yat dinlen iste riske girme diyo 😀 sali günü yine kontrolüm var 9 haftalik olacak alah nasip ederse ikili testi yapar mi acaba hic sormadim dra ???

tatlı cadım sağol canım hepimize sorunsuz hamilelikler diliyorum carizma ikili test 11 ve 14.haftalar arasında yapılıyo diye biliyorum canım temmuzun son haftası yaptırıcam bende..

Herkeze günaydin kizlar.... ohh ya site düzelmis.. cuma günü kafayi yemistim... yazilanlar karisiyordu... ben yine bu hafta bomba gibiyim masallah... bugün 10+2 haftalik oldum, 10. haftanin sounda hamilelik stabil sayiliyormus.... insallah bu haftayida atlatirim... ah ah hepimizde saglikla meleklerimizi bi kucagimiza alsak baska ne istesim 🙂

maşallah canım.inş. hepimiz sorunsuz bir hamişlik geçiririz..bende bugün kan ve idrar verdim.tatile gitmeden testlerimi yaptırayım istedim.bugün akşam çıkarmış yarın druma göstereceğim.inş.sonuçlarım iyi çıkar...

selam kızlar .benim haftasonu alt karın bölgemde hafif ağrı ve sol kasığımda da hafif batma vardı.druma sordum rahim büyüdüğü için bunların normal olduğunu söyledi.ben biraz korkmuştum haberiniz olsun normalmiş 🙂

insallah testlerin süpperrrr cikar 🙂
evt canim yaa o batmalar bendede oluyor ara sira... normal oldugunu biliyorum ama insan yinede tedirgin oluyor, bide ani harket edince batmalar oluyor bende...