Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm ne güzel kırkınız çıktı demek hayırlı olsun öpüyorum sizi

kızlarrrrrrrrrrr bısey sorcam nasıl beslenıyorsunuz?
süt olsun dıye ozellılle yedıgınız bıseyler varmı?paylasırsanız sevınırım.....
tatlım ben bol bol su içiyorum bide tatlı yiyorum uff ama kilo çok verdim sanırım kırkım çıana kadar ilk kiloma döncem 51im şimdi üzülüyorum ya vermek istemiyorum daha ama napalım sağlık olsun artık

cnm maşallah bebişe yaa kocaamn olmuş bizimde 10unda aşımız var ozaman bakılcak kilo boy ne alemde sadece anne sütü alıyo çok şükür ben tartılıyorum sonra onunla çıkıyorum ii gibi ama kontrolde tam belli olur bakalım🙂

Kizim hasta olduuuuu =(
dün öksürmeye basladi doktor üsütmemis tükürügü bogazina kaciyo ondan öksürüyo dedi, tmm bazen ondan öksürüyo dogruda üsüttü eminim dedim yokkk veee gece basladi hirildamaya burnumu gengizi mi tam anlamadim tikanmis biraz önce aradim dru ögleden önce gel dedi yine bisey yok falan derse cok fena yapacam hirrr cok sinirlendim ya gece bogulur allah korusun diye yarim saat uyumadim, heee ama bi fikri ise yaradi doktorun yatagin bas kismini yükselt yatagin ayaklarina tugla yok dedi o ise yaradi biraz rahatladi kizim (gecenin bi yarisi tuglayi babami getirttim bu arada =)
insallah hemen iyilesir kizim dua edin emi

Annelik böyle işte balım şekerim onların tırnagına zarar gelsin istemeyiz ve onlar için her türlü fedakarlığı karşılıksız yaparız.Ama üzülme genelde yenidoğan bebeklerde olan şeyler bunlar sonuçta dış dünyaya alışmakta biraz zorluk çekerler inşallah Allah tez zamanda şifasını verir canım.

gecmıs olsun carızmacım,bız dogdugu gunden bugune kadar o sorunu cekıyoruz,sezeryandan dolayı demıstı doktorumuz su yuttugu ıcın cıkarken bıgazında hep doluluk var sankı balgammıs gıbı tıkanıyor.....burnundan bogazına hortum verdıler kac kere temızlendı ama gecmedı hala doktor bır yasına kadar ancak gecer dedı......sprey kullanıyorm ben hala ha bırde odasını nemlı tutmaya calısıyorum ama gecmıyor okadar kotu kı emerken bıle nefes alamıyor ve tuhaf sesler gelıyor yavrumun bende dayanamıyorum....ınsallah cabucak ıyılesırler......evet o ıyı olmus canım basını yuksek tutmak ıse ayrıyor bız ılk gunden berı yuksek tutuyoruz hatta yastık bıle kullanıyorum cok yuksek olmayan,yumusak......senı cok ıyı anlıyorum yanı gecmıs olsun tekrar.....

öyle abla ya bide kendime suc buluyorum bakamadim kizima diye, insallah hemen iyilesir sipam

yüksek tutmak cidden ise yariyom benim kizim noraml dogumla ´dünyaya geldi am adogum aninda oda su yuttu dogumdan hemen snra doktor hortumla cekti suyu onunla alakali degildir ama benimki yoksa daha yeni ortaya cikmazdi...hmm bi arkadasimda odaya yeni yikadigin camasirlari as dedi, nemlendiriciler onlar kadar ise yaramiyo dedi onu deniycem. benim kizim genelde gece daha cok hirildiyo, bide öksürüyo kizim doktorda sadece burun damlasi yazdi öksürügü takmadi bile... cuma gününe kadar gecmezse baska doktora gitcem

carizma geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyi olur küçük meleğin. ben son durum raporu vereyim🙂 bugün kızımı dr.a götürdük kalça usg si için. sonrasında muayene ettiler boyuna kilosuna falan baktılar tabii hiç gitmediğimiz değişik bi hastaneye gittik bu sefer benim maceraperest eşim yüzünden. neyse 50 li yaşlarda bi dr. baktı ve aynen şöyle dedi; bu ne böyle 1 aylık çocuk bu kiloda olur mu hiç az emsin fazla emzirme! çocuk 5070 gr. bu arada. sinirim tepeme çıktı nasıl diyete sokucam ben el kadar çocuğu olmadı koşu bandı alayım da zayıflatayım bari hayret bişey. ya anlam veremediğim bu çocuk zaten sürekli emerken memede uyuyakalıyo toplasan emdiği 10 dk bişey. ee dolayısıyla erken acıkıyo tam doymadığı için. ben nasıl kısıtlayabilirim ki bu durumda? aç kalınca yıkıyo ortalığı haklı olarak. ne yapıcam bilemedim kızlar siz bi fikir verin. hoş benim de kızımın da bu durumdan şikayetimiz yok ama doktorun gözüne battı heralde. gıcık adam yaww...

cnm aynen bnm oğlumd öyle yarın bakalım kontrolümüz ve aşımız var sağlık ocağına gidicez sanırım bnmkide ii kilosu gerçi 5 olmamıştır ama yakşamıştır 🙂maşallah kuzucuklarımıza ay hakketten hayret bişi ya ne biçim doktor öle el kadar çocuğa ağlama emmemezsinmi dicez bnmkide illa memede uyumak istiyo dediğin gibi en fazla 10dk amiyodur sık sık alıyo her ağladığında veriyorum napiim emmek sitiyo aranıyo yavrum kafasını bisağ bi sol ağzınıda açıyoo napıcaz olmazmı dicezz sağlıklı olsunlarda hem sadece anne sütü ile besleniyolar yani en güzeli aldıkları kilo güzel bence takma kafana cnm Rabbim sağlık versin hepsine

saol cnm biraz daha iyiyiz artik cok sükür.
amaaaan o yasta cocuga neden az verecekmissin, benim doktorumda isteigi zaman ver kisitlama bu yast acocugu dedi valla.
abartmis bence doktorun simdiden ne diyeti

bugün patronun bebis görmeye geliyo, pazar günüde mevlüdümüz var 40 kisinin üzerinde insanlar gelecek, hizmetten sundan bundan gectim i onlardan ve onlarin cocuklarindan nasil koriycam onu düsünüyorum =) malum birazda hasta. annem bi göster sonra damat alsin asaga götürsün dedi alt katta kuzenim oturuyo onlarda bizde olacagi icin alt kat bos olacak oraya kacircaz kizimi =))