Şubat 'ta anne olacağım:)

günaydin kizlar... tatli cadim gözün aydin canim... hep böyle güzel gecsin kontrollerin insallah...
carizmacim... gercekten calismak yoruyor insani...ilk zamanlar mahvoluyordum oturmaktan ama artik alistim... tatilimde taaaaaaaaa aralik ayinda... ondan sonrada dogum var zaten 🙂 az kaldi az kaldi diye kendimi avutuyorum 🙂
bu arada bende 11 haftaya girdim 🙂

Günaydin 😀
arkama yastik koydum arada ayagimida masaya uzatiyorum böle idare edecem bakalim olmadi rapor alirim yine bebegimden önemli degil ya... masallah eminegelinnnn

Günaydin 😀
arkama yastik koydum arada ayagimida masaya uzatiyorum böle idare edecem bakalim olmadi rapor alirim yine bebegimden önemli degil ya... masallah eminegelinnnn

bana rapor vermiyorlar, gerci verilcek birseyimde yokki, baslarda agrilar olmustu ama suna eskisinden pek bi farkim yok.... zaten bi sürü i$ var... of off sicak olmassa calismayi seviyorum ama cooookkk sicakkkkkkkk........

Bana hemen veriyolar hatta dr. calisamazsan telefon et raporu postalarim dedi sana..... bu sicakta daha zor calismak resmen nefes almakta zorlaniyorum pfff

Bana hemen veriyolar hatta dr. calisamazsan telefon et raporu postalarim dedi sana..... bu sicakta daha zor calismak resmen nefes almakta zorlaniyorum pfff

ay sorma, ellerimi falan soguk suyla yikiyorumda o biraz rahatlatiyor... bide milatdan önce kalma bi klima var, hafif hafif üflüyor, pek bi faydasi yok ama akmasada damliyor iste 🙂
ee nasil gidiyor hamilelik bakalim... 9 haftaliksin sanirim.... bebeyi gördünmü???

bizde klima bile yok elim yikyiorum bende soguk suyla, evet sali günü drdaydim kafasi kollari (nokta halde) gördüm tam ultrasondaykende eliyle yüzünü yikiyomus gibi bi hareket yapti 🙂
10 haftalik olmasina cok az kaldi su riskli dönemi bi atlatsaydim, daha rahat olacam

ayyyy yerim ben onun ellerini 🙂 bende 9 haftalik görmüstüm 🙂 vajinal ultrasonla bakti bende ve cok net gördündü kafasi poposu kalbi... 🙂 bidaha 14 haftalik kocaman bebek olarak görcem insallah... 10 haftadan sonra hamilelik stabil sayiliyormus... insallah bi sorun cikmaz ve bebeklerimizi sagsaglim aliriz kollarimiza....

insallah allah yardimcimiz olsun, benimde bu ayin sonunda ikili testim var 12. haftalikken yapiliyomus ins ondada sorun cikmaz.
artik ben eve gidiyorum cok calistim ya sabah grsrz bb

selam kızlar bnm hesaplarıma göre doğum allahın izniyle şubata geliyodu ama ultrasonda mart çıktı 😀 hayırlı sağlıklı doğsunda yaı fark etmez tabikii hepimiz sğlıkla koklayalım meleklerimizi niş canlaım