Şubat 'ta anne olacağım:)

cikar canim cikar, sen icini ferah tut... en son gittigimde bende korkuyordum, odaya girdikten sonra korku birden yok oldu sadece heycan ve merak vardi 🙂
simdiki en büyük heycanim, cinsiyetini göztercekmi göztermicekmi???

bende cisniyetini merak ediyorum nezaman belli olur ki bazilari 5 aylikken fln diye ben okadar nasil dayanacam 😀
buarada drumu aradim bisi olmamistir ama sen gel bi bakiym icin rahatlasin dedi iyide oldu aksam insallah görecem bebegimi

bende cisniyetini merak ediyorum nezaman belli olur ki bazilari 5 aylikken fln diye ben okadar nasil dayanacam 😀
buarada drumu aradim bisi olmamistir ama sen gel bi bakiym icin rahatlasin dedi iyide oldu aksam insallah görecem bebegimi

canim bebeyin posisyonuna göre 13-14 haftaliktan itibaren ögrenebiliyorsun, ama i$te bebeyin insafina kalmis 🙂 genelde erkek bebekleri daha erken gözterir diyorlar, arik ne kadar dogru bilemiyorum 🙂

doktoru aradigin iyi olmus, ohhh bebeyide randevudan önce görcen... seni seni 🙂 saka bi yana, en azindan icin rahatlar...
benim randevuda aslinda bu haftaydi ama doktor tatile ciktigi icin bi hafta erteledi 🙁

sen iyi dayaniyosun valla ben 10 günde bir illa görecem yoksa icim rahat etmiyo 🙂

ohhh kimse yazmiyor bu topige 🙁
ben bari birseyler yazayim....
dün tartildim 1 kilo sayiflamisim... niye sayifladigimda yemek yerken anladim... I$ten sonra cok ac hissediyorum kendimi ama bi ka$Ik birsey aldimmi doyuyorum... sanki cok hemi$im gibi hissediyorum... sanirim buna bi cagre bulmam lazim... baskkaaaa dün gece sag tarafimda batmalar oldu, sabahda karnimin alt tarafinda...ama simdi gecti 🙂 gerisi hersey güzel....

harbi bosladik burayi, sabah bendede batmalar vardi kasigimda simdi gecti cok sükür. ben kendimi kilo almis gibi hissetsemde tart ayni kiloyu gösteriyo 🙂
ama ben hala rahat yatamiyorum 2 saatte bir uyaniyorum su uzun yastiklar varya (Stillkissen) o cok ii geliyo diyolar bakalim bi iki hafta daha gecsin alcam

bende çok derin yatamıyorum kıslar yaa arada bi batma olyo sonra geçiyo çok şükür. bu arada ben dopler ultrason olmadığı için kalp sesini duyamadım ama gördüm atışları hamdolsun Rabbime inşallah sorunsuzca meleklerimizi kucaklarız kızlar. bu arada dün haifif sarı kahve arası leke geldi ya korktum ama inşş öenmli değildir değilmi çünkü dün doktora da gitmiştim ama ozaman yoktu leke doktor bi sorun yok dedi.Allah muhafaaza içerde kanama olsa görünürdü ve sölerdi yani.bugün kan tahlili sonuçlarım için gittiğimde sölicem.nette okudum bu hafta içinde lekelenme tarzı kanama görülebilir yazıyo bnmki kan değil hamdolsun sadece açık kahve leke inş geçerrrr ve meleğim sıkıca tutunur inşş