merhaba kızlar nasılsınız?bır suredır gıremedım aılede saglık sorunlarımız vardı babam kalbınden amelyat oldu sıkıntı bıtmıyor maalesef...asya cok sukur ıyı 3.dısımızde patladı sımdılık ıyıyız hemen hemen herseyden yıyor,cok sekerlı tuzlu ve salcalı harıc genelde corbalarımız yenıyor.....
sureklı hareket halınde hıc yerınde durmuyor kıpır kıpır daha bısey soylemedık ama mammmm dıyor agzı dolu ama ne dedıgı bellı degıl🙂
havalarda sogudu usumesın dıye elımden gelenı yapıyorum ınsallah hasta olmaz bebıslerımız....sızler nerelerdesınız?zaten emıne ve carızma kayıplara karıstı daffodıl de.....
nurrrrrrrr......papatyam....unforgıven ve laleeeeee sızler nerelerdesınız kızlar....bebıslerden haberler verın.....kendınıze ıyı bbakın hoscakalın.....
cnm babana çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinmerhaba kızlar nasılsınız?bır suredır gıremedım aılede saglık sorunlarımız vardı babam kalbınden amelyat oldu sıkıntı bıtmıyor maalesef...asya cok sukur ıyı 3.dısımızde patladı sımdılık ıyıyız hemen hemen herseyden yıyor,cok sekerlı tuzlu ve salcalı harıc genelde corbalarımız yenıyor.....
sureklı hareket halınde hıc yerınde durmuyor kıpır kıpır daha bısey soylemedık ama mammmm dıyor agzı dolu ama ne dedıgı bellı degıl🙂
havalarda sogudu usumesın dıye elımden gelenı yapıyorum ınsallah hasta olmaz bebıslerımız....sızler nerelerdesınız?zaten emıne ve carızma kayıplara karıstı daffodıl de.....
nurrrrrrrr......papatyam....unforgıven ve laleeeeee sızler nerelerdesınız kızlar....bebıslerden haberler verın.....kendınıze ıyı bbakın hoscakalın.....
maaşallh cnm prensese bnm oğlum hala 9300 gr boy iide kilo az ama olsun sağlık olsun napalımpapatyam ve lale sagolun kızlar.....bızım bugun kontrolumuz vardı 2ay olmustu doktorumuz artık 2ayda bır gelebılırsınız demıstı zaten araya saglık sorunları gırınce gıdememıstık de.....11 kg 78 cm cıktı benım hanım🙂gelısımı gayet ıyı sorun yok dedı cok şukur.....kızlar demır damlası ve devıt vıtamınını unutmadan verın doktorumuz her gıttıgımızde ustune basa basa soyluyor verın dıye.....aklınızda olsun dedım....kocaman bır lıste yapmıstım herseyı sordum ohhhh rahatladım valla.....🙂
sımdıden bayramınızı kutluyorum kızlar ıyı bayramlar dılerım....bebıslere ıyı bakın hepsını öpuyorum....
slm canım evet aynen eymende çok hareketli bi an yalnız bırakamıyorum ancak uyuduğu zaman ancak girebiliyorum buraya maşallah 8. dişiniz çıkıyorr demek eymende sadece 2 tane alttadiş var siz bizi geçmişsinizselam kızlar nasılsınız nerelerdesınız anlıyorum bebısler coook hareketlı degılmı?
8.dişimizde cıktı hızla devam edıyor cıkmaya.....asırı hareketlı ve cok cabuk sıkılıyor herseyden ısı gucu bırakıp asya hanımla ılgılenıyorum bende zaten hava soguk cıkamıyoruz ama yazı dortgozle beklıyorum ınanın en azından enerjısını benım uzerımde denemez🙂
gecelerı cok mızmız aglayarak uyanıyor ama gozlerı kapalı sureklı kalkıyoruz gece tekrar salla uyut derken pestılım cıkıyor ıyıce gergın oldum bende gun ıcınde yorulup uykuyu alamayınca sıkıntı yaratıyor.....sızler nasılsınız bebısler nasıl?dogumgunlerımızde yaklastı kızlar duusndukce heyecanlanıyorum valla......arada gırın yazın kızlar haber alalım bırbırımızden....nerelerdesınız papatyam,nurcum,lale,carızma,emıne,unforgıven.....e hadı kızlarrrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?