Şubat 'ta anne olacağım:)

ıstahının acılmasına sevındım canım bende ogunlerı gorurmuyum acaba???🙂ınsallah kontrolunuz guzel gecer canım ınsallah sorun yasamayız bızlrde testlerde....dua et bıze emınecım....

Merhaba..
Benim ikinci bebegim.Oglum 3.5 yasinda ve kardes diye agladigi icin yapmak zorunda kaldim.Deneyim var yani bende:🙂 12 haftalik oldu daha ama hizli geciyo zaman..Carsamba gunu saglik kontrolune gidip gorucem kucugumu.

Bisi daha sormak istiyorum hissetmeye basladinizmi siz bebeginizi.Ben cok zayifim ve 2.bebek oldugu icin bebegi hissediyorum kucucuk kucucuk tekmelemesini.

bende 10 haftalıgım bende balık etlıyım normalde ama hıssetmıyorum daha galıba zamanı var hıssetmek ıcın🙂ama sen bır aya kadar hıssedersın....ayrıca sadmıne mesaj at senı hamıs melek yapsın lalecım....

allah bagislasin 🙂

canim ilk bebekte biraz gec hissedilirmis, ikinci bebekte 12 haftadan hatta dahada erken hissedilirmis. benim karin falan cikti ama bebeyi hissetmiyorum... bi kac hafta daha beklemem lazim. ama sabirsizlikla bekliyorum o ilk ani 🙂

ben hamile kalmadan önce femibion kullaniyodum snra genvital aldim, en sonunda dojtorum folio forte ic 3 ay bitene kadr dedi onu kullaniyorum 12. hafta bittikten snrada normal folio hapina gececem

bende bazen hissediyo gibi oluyorum ama henüz erken gibi geliyo bana

Hamileligin bu haftalarinda arabayla uzun yolculuklara cikan oldumu..Eger varsa cokmu zor oluyo bilmek istiyorum.Carsamba arabayla Amsterdam-Istanbul arasi kadar uzun bir yolculuk yapmam gerekiyorda.

Hamileligin bu haftalarinda arabayla uzun yolculuklara cikan oldumu..Eger varsa cokmu zor oluyo bilmek istiyorum.Carsamba arabayla Amsterdam-Istanbul arasi kadar uzun bir yolculuk yapmam gerekiyorda.

owww baya uzun bir yol, doktoruna sor bana arabayla uzun yola cikma yasagi koymustu 🙂 cevremde hamileyken giden iki arkadasim vardi onlar 6-7 aylik hamilelerdi...

owww baya uzun bir yol, doktoruna sor bana arabayla uzun yola cikma yasagi koymustu 🙂 cevremde hamileyken giden iki arkadasim vardi onlar 6-7 aylik hamilelerdi...
Saglik yonunden bi sakinca olucagini sanmiyorum. Ama bulantilar,halsizlik,cok oturmadan uyusma gibi seylerden cokmu etkilenirim onu tam olarak kestiremedim🙂
Yasayip gorucem bakalim ama deneyimli birileri varsa ona gore tedbirler alirdim en azindan.